Huub Stapel werd een jaar geleden in de steek gelaten door Annemiek de Vroeg, nadat hij naar eigen zeggen ‘een domme fout had gemaakt’. Maar de acteur gaf de hoop op een verzoening niet op.

Huub Stapel kan zijn geluk niet op. De 63-jarige acteur is in de wolken nu zijn ex-vriendin Annemiek de Vroeg na een jaar weer bij hem is teruggekeerd. In de zomer van 2016 ontstonden de eerste scheurtjes in hun relatie. Huub ontkende dat, maar de twee werden nooit meer samen gezien. Een jaar geleden bevestigde Huub dan eindelijk dat ze uit elkaar waren. Wat er gebeurd was, liet Huub lange tijd in het midden. In Playboy vertelde hij onlangs dat hij een domme fout had gemaakt.

Scheiding

Huub zette eerder zijn relatie op het spel omdat hij verliefd was geworden op een andere vrouw. Tijdens zijn relatie met Resie, de moeder van zijn kinderen Sem (26) en Mas (23) gebeurde het meermaals dat hij in de ban raakte van een ander. In het interview zegt hij: ‘Renée Soutendijk is ook een heel goede vriendin, en toen ik eens met haar op het toneel stond ben ik door die intensiteit wel een dag of tien op haar verliefd geweest. Maar dat waaide weg. Gelukkig maar, want ik was toen al met mijn vrouw Resie. Ik ben trouwens nog een keer verliefd geweest. Dat heb ik opgebiecht en toen is Resie meteen weggegaan.’

Lees het hele interview in editie 3 van Story.

Beeld: Peter Smulders

De baby van Eva Longoria zal niet opgroeien in de heuvels van Hollywood. Na er jaren te hebben gewoond, heeft de zwangere Desperate Housewives-actrice haar onroerend goed te koop gezet om elders een nieuwe start te maken. Samen met José Bastón, de man die haar éíndelijk het bewijs biedt dat echte liefde wel degelijk bestaat!

Doen veel vrouwen het tijdens de zwangerschap wat rustiger aan, zo niet Eva Longoria (43). De actrice benut deze periode juist om haar huizen in Hollywood Hills te verkopen. Vlak vóór haar zwangerschap kreeg Eva het al op haar heupen, toen ze haar Spaans getinte villa van de hand deed. En afgelopen najaar zette ze een paar straten verderop het miljoenenstulpje te koop dat ze in 2015 had gekocht van Tom Cruise. Eva wil ook af van haar mediterrane herenhuis, dat ze twaalf jaar geleden aanschafte voor 2,8 miljoen euro. Ze vraagt er 3,1 miljoen euro voor, dus een winst van drie ton is mooi meegenomen. Eva hoeft niet naarstig op zoek naar een nieuw onderkomen, ze bezit immers nog luxe optrekjes in Beverly Hills, Malibu en San Antonio. Maar met de verkoop van haar onroerend goed in Hollywood Hills lijkt ze een streep te willen zetten onder haar roerige verleden.

Lees alles over dat roerige verleden in Story editie 16. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Rights Managed | Hollandse Hoogte

Dat Wendy een sterke band met haar broer Mike, werd wel duidelijk nadat ze allebei dezelfde tattoo hebben laten. Deze staat symbool voor hun vader, die in 2006 overleed aan de gevolgen van darmkanker. Niet alleen hebben ze dezelfde tatoeage, ook is het duidelijk te zien dat ze familie zijn!

Wendy had deze tattoo al eerder laten zetten. De presentatrice vertelde haar vader namelijk nog voor zijn overlijden over haar plannen. Toen hij van het idee hoorde was hij zeer ontroerd en vond het heel bijzonder. 

Bij je dragen

Haar broer Mike kwam later op het idee om dezelfde tatoeage te nemen. 'Ik wilde nooit een tattoo, maar toen Wendy er een had, ging het kriebelen. Ik miste mijn vader zo erg. En het voelde toch alsof Wen hem weer een beetje bij zich had.' vertelt hij in Wendy's eigen maandblad.  En zo ziet dat er samen uit: super mooi! 

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

 

Beeld: Peter Smulders