Het RIVM heeft aangegeven dat het, ondanks dat Nederland voor een groot gedeelte plat ligt, belangrijk is om te blijven bewegen. Maar hoe doe je dat, want alle sportscholen zijn dicht. Nicolette Kluiver schiet te hulp.

De presentatrice gaat alle thuisblijvers (online) laten zweten.

Article continues after the ad

Zweten

Zo laat ze via Instagram weten. Samen met haar personal trainer Olga Kochak heeft ze een sessie samengesteld. Wat je nodig hebt: balkon, keukenvloer, badkamer, woonkamer of tuin. Elke plek is mogelijk. Om stipt 17.00 uur start de training!

Tegen het virus

'Lieve thuisblijvers! Wij geven om 17.00 een live instagram-sportsessie! Doe je mee? Voor de mensen die zich nu al kapot vervelen, voor mensen met een lage weerstand, voor de (beginnende) sportievelingen! Bewegen is goed voor je immuunsysteem!!! Samen tegen dit virus', schrijft ze.

Fit blijven

Nicolette is niet de enige bekende Nederlander die een soort zelfde oproep deelt. Ook Gwen van Poorten en voetbalster Kika van Es laten weten hoe belangrijk het is om juist in deze tijd fit te blijven. Allebei doen ze thuis verschillende work-outs.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goeiemoggel, je ziet me hier in de weerspiegeling van mijn oven in de keuken a.k.a the gym want dit is de enige plek in huis waar ik niks kan slopen. Ik ben net via een app afgemat door twee chicks die zichzelf K&K noemen live vanaf een strand in Miami terwijl ze de hele tijd “go team” riepen. Terwijl ik luid kreunend (en vloekend) de bevelen van K&K heb opgevolgd werkt mijn vriend thuis en heeft hij onze huiskamer omgedoopt tot callcenter. Het was zuur maar er is gezweet en dat is voor mij de eerste keer in een keuken. ;) Dit is hoe ik het ga doen. Hoe gaan jullie bewegen nu de sportscholen dicht zijn? Vanavond ga ik om 18:00 uur gezellig live om te kijken hoe jullie erbij liggen. #TEAMQUARANTAINE

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten) op

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.