Praxis heeft speciaal voor de feestdagen een commercial opgenomen. Hierin speelt Levi van Kempen (32) zoals gewoonlijk een rol… of is het tóch iemand anders? De ouders van Jim Bakkum (33) denken in elk geval van wel. Zij zijn er vól van overtuigd dat niet Levi maar hun zoon in het spotje te zien is.

Levi of toch Jim?

Al een week zijn de ouders van Jim in de ban van de nieuwe Praxis-reclame, zo vertelt de zanger en acteur in zijn Instagram Stories. 'Echt OVERTUIGD dat ik het ben', schrijft hij. 'Ik had het alleen nog niet gezien, maar ik wist toch eigenlijk wel heel zeker dat ik de afgelopen tijd geen opnames heb gehad voor een Praxis-commercial. En toch ging ik twijfelen.'

Article continues after the ad

Niét de enigen

Bij die tekst plaatst Jim een screenshot van een appje van zijn ouders. 'Jim, JIJ bent het in die Praxis-reclame hoor. We hebben nu een hele grote tv en we zien het allebei', staat er te lezen. De reacties stromen binnen op deze post van de zanger en wat blijkt? 'Mijn ouders waren niet de enigen', laat hij weten. 'O wow, dacht ook echt dat jij het was!', 'Omg, ik dacht ook dat jij dit was. Mind is BLOWN' en 'Huh?! Hahaha, ik dacht ook dat jij het was. Oeps!' zijn slechts een paar voorbeelden van de berichtjes die Jim binnenkrijgt.

Dé reclame

Hieronder hebben we het even allemaal voor je op een rijtje gezet: de bewuste reclame van de bouwmarkt, een foto van Jim Bakkum én een kiekje van Levi van Kempen. Snap jij de ouders van Jim?

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.