Humberto Tan en zijn partner Ineke zijn blij dat 2017 achter hen ligt. Een jaar waarin ze hard, en met succes, voor hun veelbesproken relatie vochten. Vooral voor Ineke was het zwaar. Zij vreesde haar man aan NPO-presentatrice Dionne Stax te verliezen. Toch vergaf ze Humberto en mocht hij terug naar huis komen. Voor het eerst reageert Ineke...

Verzoening

In maart 2017 doken foto’s op van Humberto die op het balkon van Dionne Stax zat. Buren zagen hem regelmatig haar appartement bezoeken. Ook op Dionne’s verjaardagslunch in The Grand, vorig jaar april, zagen gasten dat Humberto zich enorm voor haar uitsloof. Voor Ineke Geenen waren de foto’s uiterst pijnlijk, ook al zou ze reeds op de hoogte zijn geweest van de affaire tussen Humberto en Dionne. Volgens insiders had Humberto Ineke toen beloofd dat hij er een punt achter zou zetten. Ze geloofde hem. Net als tien jaar geleden, toen hij ook bekende overspel te hebben gepleegd. Maar dat ze nu te horen kreeg dat er nog stééds iets speelde tussen Dionne en haar man was te veel voor haar. Toch kon ze niet direct een punt achter haar twintig jaar durende relatie met Humberto zetten. Ze wilde voor hem vechten.

Terugwinnen

En Humberto wilde Ineke laten zien dat hij haar vertrouwen waard was. In de afgelopen maanden was zij de enige écht belangrijke persoon voor hem. Volgens ingewijden deed hij er alles aan om Ineke voor zich terug te winnen. In de zomer waren er echter weinigen die hun relatie nog een kans gaven. Vrienden en collega’s dachten dat een verzoening niet meer haalbaar was. Maar na de zomervakantie bleek dat ook Ineke voor hun relatie wilde vechten. En met succes: de twee lijken hun moeilijkste tijd achter de rug te hebben! ‘Ineke houdt ontzettend veel van Humberto,’ liet een vriendin eerder weten. ‘En dat is de reden waarom ze hem zijn eerdere misstappen heeft vergeven.’ En ook nu ziet het ernaar uit dat Ineke haar Humberto weer heeft vergeven. 

Article continues after the ad

Het hele artikel lees je in Story 1-2018. Bestel de editie hier.

Beeld: Peter Smulders