Hoewel Humberto Tan zijn partner Ineke reeds minimaal twee keer zou hebben bedrogen, sluit de RTL4-presentator niet uit dat er mogelijk nieuwe publicaties over vermeend overspel naar buiten kunnen komen.

Het zal hooguit enkele stuurse Eskimo’s ontgaan zijn dat Humberto Tan (54) lange tijd over de tong ging als iemand die zijn partner Ineke bedroog. De presentator beleefde twee jaar geleden een romance met NPO-presentatrice Dionne Stax, die in de pers breed werd uitgemeten. Hoewel de affaire nooit officieel werd bevestigd door beide deelnemers, wordt dat gezien als slechts een formaliteit.

Article continues after the ad

Vrijgezellenflatje

De schijnwerpers op Humberto en Dionne gingen op de hoogste stand nadat de RTL4-presentator met de losse heupen op het balkon van de toenmalige NOS-presentatrice in Amsterdam was gefotografeerd. Al vrij snel na het bekendraken van deze intieme privémomenten tussen Humberto en Dionne, verliet de presentator de Amstelveense villa waar hij met zijn partner Ineke en hun drie kinderen Julia (22), Isa (19) en Benjamin (12) woonde en nam hij zijn intrek in een vrijgezellenflatje in Amsterdam. Daarmee werd de relatiecrisis met Ineke bevestigd, maar weigerde Humberto om publiekelijk het boetekleed aan te trekken. Nadat heel het land zijn oordeel over de pikante situatie gedaan had, keerde Humberto met in elk geval de staart tussen zijn benen terug naar de uitermate vergevingsgezinde Ineke.

Vergevingsgezindheid

Die had volgens boze tongen namelijk al veel eerder het een en ander te stellen gehad met Humberto; er gingen jaren eerder al geruchten over een affaire met een vrouw die bij RTL Boulevard werkte. Zelfs de naam van de op het oog brave Yvon Hendriks werd rondgefluisterd als iemand die bezweken was voor de kennelijk overtuigende avances van Humberto. Maar alsof Humberto zijn gezin nog niet genoeg gekwetst had, had hij vorig jaar naar verluidt wéér een overspelige affaire, met de destijds 25-jarige Fleur Louwe uit het Gelderse Eerbeek, een vrouw die hij ontmoette in het circuit waar ook hun twééde hobby iets gemeenschappelijks werd: fotografie. Voor zover bekend hoefde Humberto na dit uitstapje zijn huis niet te verlaten voor een tijdelijk onderkomen elders, maar werd de kwestie thuis in der minne geschikt, waarmee zijn Ineke minimaal de Nobelprijs voor verdient.  

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.