Humberto Tan is een familieman! Omdat de hele wereld mag weten dat hij trots is op de vrouwen in zijn leven, zet de presentator het prachtige trio in het zonnetje op Instagram. 

Kinderen Humberto Tan

Humberto Tan en zijn vrouw Ineke zijn al jaren getrouwd. Ze zijn trotse ouders van 3 kinderen: Isa (21), Julia (19) en Benjamin (12). De middelste telg, Julia treedt in de voetsporen van haar vader en is inmiddels ook al op weg om bekend geworden. De brunette maakte in 2015 grote indruk, toen ze met haar vader meedeed aan televisieprogramma Dance Dance Dance. Ook oudste dochter Isa is geen onbekende, aangezien ze vorig jaar met haar vader en Johnny de Mol voor Waar is de Mol afreisde naar het hoge noorden van Canada om daar in 'the middle of nowhere' Humberto's droom te verwezenlijken: ijsberen in het wild fotograferen. 

Article continues after the ad

Ode aan vrouwen

Op Instagram plaats Humberto een kiekje om de vrouwen in zijn leven te eren. Bij de foto schrijft hij dan “Three times a lady.” Zijn volgers reageren vol lof op het plaatje. “Mooie dames!”, schrijft iemand. Een andere volgers reageert: “Mooie vrouwen. Snap wel dat je daar trots op bent!”.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? 
Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? 
Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron en beeld: ANP, Instagram