Als één persoon de Nederlandse nieuwskoppen in Nederland domineerde in 2017, dan was het Humberto Tan wel. De presentator zou vreemdgaan met collega Dionne Stax. En daar bleef het niet bij, want even leek het erop dat zijn partner Ineke er tabak van had. Het was immers niet de eerste keer dat Humberto het bed deelde met een andere vrouw. 

Lang verhaal kort: Humberto heeft de affaire nooit bevestigd of ontkend en lijkt momenteel nog steeds met zijn Ineke te zijn. En dan nu, máánden later, wil hij er iets over zeggen. Humberto was vandaag te gast bij Giel Beelen en laat hij het net niet kunnen laten om te vragen naar de affaire. 'Oké, nog één laatste vraag die me toch op mijn lippen brandt: als jij het anders had kunnen doen met al het gedoe en geroddel wat er was over jou en je vrouw en Dionne Stax of weet ik veel wie… Als je het terug kon draaien, had je het dan anders gedaan?'

Article continues after the ad

Humberto reageert kort maar krachtig. Hij vertelt dat hij er niets aan zou veranderen. 'Of het nu goed of slecht gaat, ik heb nooit wat gezegd.' Bekijk het fragment hieronder:

Beeld: Peter Smulders | Bron: RTL