Voor Humberto Tan en zijn levenspartner Ineke was het een heftige zomer. Na Humberto’s vermeende romance met tv-collega Dionne Stax en zijn vertrek uit de echtelijke woning, leek het definitief voorbij tussen de alomtegenwoordige presentator en de moeder van zijn drie kinderen. Toch lijkt het liefdesdrama alsnog een positieve wending te krijgen!

Humberto en Tineke toch nog bij elkaar?

Hoewel Humberto zijn woning aan de Amstel had verlaten, bracht hij de weekenden door met Ineke en de kinderen. Daarop werd door familie en vrienden de hoop uitgesproken dat een verzoening nabij was. Die hoop vervloog echter toen Humberto volgens een makelaar zijn oog had laten vallen op een appartement in het chique complex La Reine in Amsterdam én de zomervakantie zonder Ineke doorbracht op het Griekse jetseteiland Mykonos. Dionne reisde intussen met een vriendin af naar Montenegro. Zijn Humberto en Dionne tijdens hun gescheiden vakanties losgekomen van elkaar? Feit is dat Humberto steeds meer tijd doorbrengt met Ineke. De Story-fotograaf constateerde al meermalen dat Humberto’s auto op gezette tijden – met het hek gesloten – achter die van Ineke op de oprit in Amstelveen staat, zoals bijvoorbeeld afgelopen weekend ’s avonds laat het geval was; het gezin Tan leek intussen al in diepe slaap, aangezien het gehele huis in duister gehuld was. Wordt vervolgd… 

Bekijk de foto's in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders