Precies een jaar geleden was het de laatste keer dat Humberto Tan RTL late Night presenteerde. Deze 8 juni ging ook bij de presentator niet onopgemerkt voorbij.  Op Instagram stond hij stil bij zijn vertrek. 

Onder de foto plaatste de presentator een lang bericht en vertelde hij positief te zijn over de toekomst. "8 juni, een bijzondere dag. Niet alleen de geboortedag van de moeder van Ineke, maar ook precies een jaar na de laatste uitzending van RTLLN. Inmiddels veel nieuwe programma's en uitdagingen op mijn pad gekomen, zoals nu de opname van De Repairshop. Objecten, groot of klein, met een mooi verhaal worden door ambachtsmensen met liefde gerestaureerd. Vandaag, op deze bijzondere dag, vol energie en liefde dus bezig met de toekomst."

Article continues after the ad

Nieuwe kansen

De presentator moest vorig jaar afscheid nemen vanwege teruglopende kijkcijfers. Hij werd vervangen door Twan Huys, maar die kon het tij niet keren. In maart werd de show per direct van de buis gehaald. Later dit jaar keert het programma, dat wel een andere naam krijgt, toch weer terug. Beau van Erven Dorens gaat Late Night 3.0 presenteren.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Instagram, Peter Smulders