Humberto Tan en Dionne Stax domineren het entertainmentnieuws. De vermeende affaire wordt niet alleen uitgebreid besproken, maar ook hun strategie om niet te reageren op de geruchten. Na veel kritiek laat Humberto tóch iets van zich horen.

Lees ook: Humberto Tan en Dionne Stax nemen maatregelen

Geen woord

Er wordt geen woord gerept over Humberto's privéleven in RTL Late Night en Dionne zegde haar bezoek aan Radio 538 af om vervelende vragen te vermijden. De twee hebben hun lippen de afgelopen weken stijf op elkaar gehouden over de affaire. 

Presentatieklus

De presentator heeft een klus voor keukengigant Mandemakers dit weekend wel door laten gaan. Er was veel pers aanwezig in de hoop dat hij op de ingewikkelde situatie zou reageren. Dat deed hij, maar niet op de vermeende affaire met Dionne. 

Eerste reactie

“Maakt u zich geen zorgen, ik ben gezond, het gaat echt goed", zei Humberto tegen het Brabants Dagblad. Meer wilde hij niet kwijt. De aanwezige pers is vooraf medegedeeld dat er geen vragen aan de presentator mochten worden gesteld. 

Beeld: Peter Smulders | Bron: RTLnieuws

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders