Humberto Tan kijkt tegenwoordig toch een stukje kritischer terug op zijn RTL Late Night-tijd. De presentator blikt terug in de Margriet op zijn talkshow en noemt de werkwijze van die tijd 'niet gezond'.

Humberto doelt hier op de tien maanden per jaar waarin hij vijf afleveringen per week maakte van RTL Late Night. Of hij dat weer zou doen? 'Dan zeg ik: prima, maar wel voor maximaal twee maanden achter elkaar in plaats van tien maanden, zoals destijds bij RTL Late Night.'

Grensoverschrijdend gedrag

De werksfeer en druk bij talkshows ligt onder een vergrootglas na het vernietigende De Wereld Draait Door-onderzoek van de Volkskrant, waarin Matthijs van Nieuwkerk wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag door meerdere oud-werknemers.

Betere balans

Tegenwoordig kun je Humberto minder op tv zien maar dat geeft hem “een veel betere balans” in zijn leven. 'Ik vind het onvoorstelbaar dat ik dat al die jaren heb volgehouden. Het was wel te doen, maar het was niet gezond.'

Article continues after the ad

Zijn gelijknamige talkshow Humberto kan je twee keer in de week zien, op zaterdag en zondag bij RTL 4. Hij wisselt het af met Renze Klamer, die momenteel de talkshowweekenden vult.

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: ANP

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.