RTL4-ster Humberto Tan (51) verbreekt het stilzwijgen over overspelgerucht met Dionne Stax (31). Hij laat er deze week in Story echter geen enkel misverstand over bestaan: hij is gelukkig met zijn grote liefde Ineke, zijn vrouw, en van plan dat te blijven!

Gespot                            

Humberto zou vorig jaar zomer bij het appartement van Dionne, in de buurt van het Amsterdamse Amstel Hotel, gesignaleerd zijn. Omwonenden zagen Humberto diverse keren in de middag het appartementencomplex binnengaan. Dat hij bij Dionne langsging, werd duidelijk toen de twee op haar balkon van een lunch genoten.

Vriendschap          

De vriendschap zou zijn ontstaan nadat Dionne in december 2015 te gast was bij Humberto voor zijn oudejaarsuitzending. Tijdens de show was al een klik tussen de twee en na afloop van de uitzending waagden ze samen een dansje. Humberto zou ook aanwezig zijn geweest op Dionnes verjaardag in The Grand Hotel. De bron zag het voor zijn neus gebeuren. "Tijdens de lunch zag je dat beiden echt iets voor elkaar voelden. Ze waren heel klef met elkaar, het leek er toen dus al op dat er echt iets tussen hen speelde."

Humberto lucht nu zijn hart over het verhaal in Story. Wil je weten hoe Ineke en Humberto reageren op de geruchten? Vanaf vandaag is de nieuwe Story te koop.

Update:

Wil je weten hoe het nu gaat? Klik dan hier!

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story 

 

Nu het bekend is geworden dat de kinderen van Samantha de Jong en Michael van der Plas naar Spanje verhuizen staat de telefoon van Michael ongetwijfeld roodgloeiend. Op Facebook geeft Michael een reactie op de situatie.

Hij schrijft: 'Goedemorgen bijna middag.

Vanmorgen hiermee wakker geworden toen ik naar buiten keek. Om nog maar te zwijgen van al het moois dat ik zag toen ik mijn ogen open deed: mijn kindertjes veilig en wel in dit mooie land en mijn nieuwe vriendin druk bezig met het ontbijtje voor ons.

De media vandaag staan er vol van begrijp ik en de roddelbladen ook. Inderdaad zijn de kinderen mee naar Spanje en vandaag is de eerste dag hier. Over de thuissituatie heb ik niet zoveel te zeggen al heb ik er natuurlijk wel een mening over, het enige wat er toe doet voor nu is rust en stabiliteit voor de kinderen.

Als je als vader zijnde de moederrol helemaal in moet vullen, ontdek je pas echt wie je kinderen zijn. Althans, dat geldt voor mij. Ik kan goed merken dat de huidige rust en regelmaat een erg positief effect op ze heeft en ik zie twee schone en happy kleine bengeltjes door het huis rennen nu, lachend en zingend. Dit is ook wie ik ben, een vader en ondernemer, genietend van deze fase in ons leven.

Wij gaan straks denk ik bij het zwembadje kijken en lekker wat eten met de kids, Angelina krijgt huiswerk en gelukkig kan dat allemaal onder gecertificeerde begeleiding hier gedaan worden volgens de Nederlandse eisen, aan alles is gedacht. Lieve mensen ik wens jullie een fijne dag!'

Beeld: Peter Smulders

Het deelnemersveld van De Slechtste Chauffeur Van Nederland is bekend. Dit seizoen zijn het bekende Nederlanders die achter het stuur kruipen op het circuit.

Henk Westbroek in De Slechtste Chauffeur Van Nederland

Henk Westbroek heeft vijftien jaar geleden pas zijn rijbewijs gehaald. Of zoals zijn dochter Chrissie zegt: zijn rijbewijs gekregen. Henk rijdt uit principe niet achteruit en verliest wel eens het overzicht. Chrissie heeft haar vader opgegeven en is zijn bijrijder.

Michella Kox

Realityster Michella Kox heeft last van een flinke vorm van rijangst en durft bijvoorbeeld de snelweg niet op. Haar bijrijder is goede vriendin Leslie Keijzer, bekend van Gooische Meisjes.

Andere deelnemers

Oud Sesamstraat-actrice Gerda Havertong rijdt samen met haar dochter Zulema. Concentrate-host Bobbie Bodt doet mee met JayJay Boske als bijrijder. Temptation Island-ster Shady is opgegeven door goede vriend Koen Kardashian. Voormalig Dolly Dots-zangeressen Anita Heilker en Esther Oosterbeek maken het deelnemersveld compleet.

De vip-editie van De Slechtste Chauffeur van Nederland begint komende dinsdag op RTL 5, met John Williams als presentator en rijschoolhoudster Patricia Nijman en Tim en Tom Coronel als juryleden.

Beeld: Peter Smulders
(ANP)