Het is de laatste tijd geen makkelijke periode geweest voor de presentator. Heel de media viel over hem heen omdat hij een affaire zou hebben met Dionne Stax. Zijn imago kreeg daardoor een flinke barst en zakelijk gezien ging het ook niet al te lekker. 

Slechte kijkcijfers

In 2014 werd er steeds gekopt dat RTL Late Night wéér een kijkcijferrecord te pakken had. Dat zijn headlines waar Humberto en zijn team nu alleen nog van kunnen dromen. Gisteren wisten slechts 392.000 mensen RTL 4 te vinden om 22:30 uur. Een paar jaar geleden waren dat er nog 1,1 miljoen. Een flinke daling dus. Humberto trekt niet meer een miljoenenpubliek en dat moet vast lastig zijn. 

Stomp in de maag

Humberto deelt op Instagram dat al deze kritiek hem zeker niet koud laat. Hij schrijft: 'Ik ben zeker niet altijd blij. Ik heb helaas niet meer alleen de onbezorgdheid die ik als kind wél had. Ik ervaar het regelmatig als een stomp in mijn maag als er bakken kritiek wordt uitgestort over mij of @rtllatenight. Tegelijk heb ik een sportmentaliteit en kijk ik vooral naar wat ik anders of beter moet doen. Beter je best doen, span je nog meer in en vertrouw op de uitkomst. En gelukkig hoef ik dat niet alleen te doen. Alleen kan en ben ik niks, we moeten het samen doen..... '

 

Gisteravond was @dotanmusic bij mij in de uitzending. Zaterdag start in het Rijksmuseum de expositie van zijn initiatief om een "eerlijker beeld" van jezelf te laten zien op social media. Hij deed een oproep voor meer "ongefilterde verhalen". Onder andere Isa Hoes en youtuber Rutger Vink hebben zich met hun "blote billengezicht laten fotograferen door Paul Bellaart. Ook ik laat niet de volledige werkelijkheid zien op instagram. Waarom? Omdat je niet te koop loopt met dingen waar je niet trots op bent of omdat je niet wil klagen. Ik plaats vooral beelden van foto's die ik heb gemaakt en waar ik blij van word. Maar ik ben zeker niet altijd blij. Ik heb helaas niet meer alleen de onbezorgdheid die ik als kind wél had. Ik ervaar het regelmatig als een stomp in mijn maag als er bakken kritiek wordt uitgestort over mij of @rtllatenight. Tegelijk heb ik een sportmentaliteit en kijk ik vooral naar wat ik anders of beter moet doen. Beter je best doen, span je nog meer in en vertrouw op de uitkomst. En gelukkig hoef ik dat niet alleen te doen. Alleen kan en ben ik niks, we moeten het samen doen..... #insidemybones #dotanmusic #MooieActie

Een bericht gedeeld door Humberto Tan (@humbertotan) op

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Gordon heeft meerdere malen geprobeerd de ware liefde te vinden, maar het is de zanger tot op heden niet gelukt. Zo had de zanger van 2006 tot 2008 een relatie met Sander, die veel jonger was. Nadat het op niets uitliep, nam Gordon zich voor nooit meer iets met een jongere lover te beginnen. 

Relatie

Van lange duur was het voornemen niet. Slechts twee jaar later kreeg hij een relatie met Raoul, die 19 jaar jonger was dan hij. Erg succesvol was de relatie niet. Dan was het aan, dan was het uit. Op het toppunt leek het er even op dat de twee zouden gaan trouwen maar in het voorjaar van 2012 gingen de twee uit elkaar. Gordon zou Raoul hebben bedrogen. 

Eenzaam

Gordon lijdt onder het gebrek aan zijn ware liefde, zo bekende hij in 2013 aan De Telegraaf. Hij noemde het leven zonder geliefde frustrerend en eenzaam. Ook in het programma liep zijn zoektocht op niets uit én bleek hij afgelopen week flink bedrogen te zijn door zijn 'nieuwe liefde'. Wij hopen dat Gordon snel weer in de wolken is.

Beeld: ANP

Jorien ter Mors trouwt deze zomer met haar grote liefde Jeroen le Duc. Maar het had niet veel gescheeld of de bruiloft was niet doorgegaan. Want op zeer pijnlijke wijze kwam de schaatsster erachter dat Jeroen overspel had gepleegd…

Dolgelukkig was Jorien ter Mors toen ze door haar droomman Jeroen le Duc ten huwelijk werd gevraagd. Jeroen, die ook de manager van de schaatsster is, deed tijdens een romantische vakantie in Gambia zijn aanzoek. ‘De zon was al onder, de sterren helder in de lucht,’ jubelde Jorien. ‘Daar, tijdens dat heerlijke moment samen, ging hij op zijn knieën en vroeg mij ten huwelijk. Ik zei ja.’ Deze zomer zal Jorien de bruid zijn, en dat betekent dat ze Jeroen zijn overspelaffaire heeft vergeven.

Bedrogen

Twee jaar geleden ontdekte Jorien op pijnlijke wijze was bedrogen. Tijdens een liefdesvakantie op Kreta bleek Jeroen intensief telefonisch contact met zijn ex-vriendin Janneke te hebben onderhouden. Zo had hij haar talloze pikante en seksueel getinte berichten gestuurd. En nadat Jeroen met Jorien was teruggekeerd in Nederland dook hij met ex Janneke het bed in. Kort daarna ontving Jorien pikante foto’s van háár vriend en zijn ex! Joriens wereld stortte compleet in. ‘Ze heeft meteen de relatie beëindigd,’ vertelde een vriendin van de schaatsster. ‘Ze wil Jeroen nooit meer zien.’ Tóch stortte Jorien zich niet veel later weer in de armen van Jeroen. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Dat Jeroen haar deze zomer eeuwige trouw belooft, lijkt voor Jorien het ultieme bewijs te zijn dat zíj voor hem de ware is!

Beeld: ANP