Humberto Tan en Mattie Valk hebben niet bepaald een fijne zomer achter de rug. Het leven én de carrière van beide heren werd veelbesproken en ook bekritiseerd. Ze praatten over hun gedeelde smart in de ochtendshow van Mattie. 

Kritiek

Het was een spannende ochtend voor Mattie. De radio-dj presenteerde voor het eerst zijn ochtendshow zonder zijn (inmiddels ex-)collega Wietze de Jager. Humberto was te gast in de ochtendshow. Het gesprek kwam op RTL Summer Night, het programma dat RTL Late Night verving met Beau van Erven Dorens als presentator. Hierdoor kreeg Humberto veel kritiek over zich heen, omdat veel kijkers claimen dat Beau het beter doet. 

Nare berichten

"Soms las ik wel dingen en dan dacht ik: au, dat doet pijn," bekent de presentator aan Mattie. "Soms is dat wel moeilijk, maar je weet: dat hoort er ook bij." Humberto vertelt dat hij veel negatieve berichten heeft ontvangen, iets wat Mattie herkent. "Ik ben gestopt met lezen. Ik weet van mezelf wanneer ik het aankan en wanneer niet," zegt de radio-dj. Hij geeft toe dat hij er weleens onzeker van wordt. "Het enige wat je kan doen is het beeld van jezelf proberen te kantelen," aldus Humberto. 

Article continues after the ad

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders