Het huwelijk van Humberto Tan en Ineke is gered. Het echtpaar is sinds zijn veelbesproken affaire met Dionne Stax weer samen gezien. Volgens omstanders lijken Humberto en zijn Ineke 'hernieuwd verliefd'. 

Article continues after the ad

Hand in hand

De presentator onthulde vorige week in RTL Late Night dat hij nog bij Ineke is. Afgelopen weekend traden ze samen in het openbaar bij de uitvaartplechtigheid van de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan. De twee liepen zelfs nadrukkelijk langs de fotografen om zich hand in hand vast te laten leggen. 

Hernieuwd verliefd

Het huwelijk lijkt de ontrouw van Humberto overleefd te hebben. "Ze leken hernieuwd verliefd. Ik heb echt de indruk dat het goed zit," zegt fotograaf Edwin Janssen tegen het AD. "Ze pakten elkaars hand vast, hij haalde iets uit haar tasje. Daarna spraken ze nog even met Eva Jinek en Dione de Graaff." De fotograaf heeft vertrouwen in hun verzoening. "Hoe zeg je dat goed? Alsof ze de rust weer bij elkaar hebben gevonden. Zij zag er goed uit, dat viel op. Helemaal koek en ei zal het nog niet zijn, er is een barstje, maar door zo naar buiten te treden samen laten ze zien dat zoiets nog niet betekent dat het einde oefening is."

Affaire

De relatie staat al maanden onder grote druk na Humberto's vermeende ontrouw met NOS-presentatrice Dionne. De presentator heeft een tijdje ergens anders gewoond, maar is nu weer ingetrokken bij Ineke. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | Bron: AD.nl