Het huwelijk van Humberto Tan en zijn vrouw Ineke verkeert in zwaar weer na zijn vermeende affaire met Dionne Stax. Maar het huwelijk lijkt opgewassen te zijn tegen de storm.

Bij elkaar

De presentator sprak zich gisteravond kort uit over zijn privésituatie in eigen show. Mattie Valk was te gast en vertelde dat hij een 'kutzomer' heeft gehad. "Ik ken het," reageerde Humberto. "Ik was blij dat we dat konden delen," zei de radio-dj daarop. Daarna onthulde de RTL Late Night presentator dat hij nog bij Ineke is. "Nou ja, ik zit... Ik ben nog bij mijn partner voor de rest... Dus dat is anders, maar ik snap dat als je uit elkaar gaat, en de hele wereld kijkt mee, dat dat niet leuk is," aldus Humberto. 

Affaire

Humberto en Ineke's huwelijk staat al maanden onder grote druk. De presentator en Dionne hebben al die tijd gezwegen over hun vermeende affaire. Over de status van Humberto's huwelijk wordt al tijden gespeculeerd. Nu lijkt het huwelijk tóch opgewassen te zijn tegen alle spanningen. 

Article continues after the ad

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders