Humberto Tan ontving jarenlang de meest spraakmakende gasten in zijn paarse studio. Maar nu, meer dan 1000 shows later, valt het doek voor Humberto als presentator van RTL Late Night. Vandaag begint hij aan zijn laatste week bij de talkshow. En dat pakt hij anders aan dan normaal

Onvoorbereid

Humberto laat zich in zijn laatste week volledig verrassen. Hij komt voor de verandering totaal onvoorbereid naar de studio. 'Normaal gesproken, spreek ik samen met de redactie de onderwerpen door die aan tafel komen. Deze week niet,' schrijft de presentator op social media. 'Deze week laat ik mij verrassen. Ik weet niks en wil niks weten. Dus pas als de uitzending begint, zie ik wie zijn uitgenodigd. Pas tegen 22 uur kom ik binnen gelopen. Om 22.30 gaan we van start!' De BN'er laat weten dat hij deze manier van werken erg spannend vindt. 

Twan Huys

Eind februari werd bekend dat Humberto stopt als presentator bij RTL Late Night. 'Een beslissing van de zenderleiding waar ik het niet mee eens ben,' aldus de presentator in een uitzending. Twan Huys zal hem opvolgen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad

Beeld: Edwin Smulders