Hugh Grant kreeg in zeven jaar tijd in totaal vier kinderen bij twee vrouwen! En nummer vijf is op komst. Zal de kleine spruit de eeuwige rokkenjager en zijn Zweedse Anna definitief met elkaar verzoenen?

'Ik wil niet op mijn zeventigste nog steeds alleen zijn. Ik zou dan graag kinderen hebben die naar me omkijken,’ zei Hugh Grant (57) ooit. Die wens lijkt uit te komen. De acteur zorgde immers in korte tijd voor voldoende nageslacht!

Relatie

Met de Chinese actrice Tinglan Hong kreeg hij dochter Tabitha (6) en zoon Felix (5). Ondertussen knoopte hij een relatie aan met de Zweedse tv-producente Anna Eberstein, die hem – een paar maanden voor de geboorte van Felix – óók een zoon schonk: John Mungo (5)! Toen Tinglan dit ontdekte, kon Hugh zijn biezen pakken. Terwijl Anna verwachtte dat hij bij háár zou intrekken, gaf hij de Zweedse juist de bons. Verdrietig vertelde zij: ‘Hij zegt een gezinsleven te willen, maar hij kan het niet.’ Dat kunnen zijn eerdere vlammen beamen!

Lees het hele artikel in Story editie 07. Nu in de winkel.


Beeld: Vianney Le Caer/REX/Shutterstock 

Jodie Foster laat zelden iets los over haar privéleven. De gelauwerde Amerikaanse actrice staat sinds haar derde voor de camera en probeert op die manier ‘te overleven’. Dat resulteert niet alleen in wilde speculaties over haar liefdesleven, maar ook over de vader van haar kinderen...

De afschuwelijke ervaring zou Jodie destijds hebben doen besluiten zo weinig mogelijk van haar privéleven prijs te geven. Was haar liefdesleven lange tijd een raadsel, over de vader van haar zonen houdt Jodie tot op de dag van vandaag haar lippen stijf op elkaar. Gezegd wordt dat haar goede vriend acteur Mel Gibson de vader van Charles en Kit is, maar ook de homoseksuele en inmiddels overleden castingdirector Randy Stone wordt genoemd. Zelfs Charles en Kit weten het niet! Jodie zou haar zoons, nu 20 en 17 jaar, het grote geheim willen vertellen wanneer ze 21 zijn. Intussen trekt ze zich van alle speculaties niets aan. Ze geniet van haar gezinsleven, de successen die ze als actrice én regisseuse boekt, en het feit dat ze het nu rustiger aan kan doen. ‘Ik kan doen waar ik zin in heb. Dus als ik een rolletje wil spelen in een filmpje van iemand die voor het eerst in zijn eigen appartement iets opneemt met zijn telefoon, kan ik dat doen.’ En met onvergetelijke glansrollen in films als The Accused, The Silence of the Lambs, Panic Room en Flightplan op haar naam heeft Jodie daar helemaal gelijk in.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP