Verschillende BN'ers kiezen er bewust voor om hun kindje niet in beeld te brengen. Nadat een ander weekblad flink uitpakte met hun kleine jongen op de voorpagina, lijkt ook bij Monique de knop om. Westenberg lijkt steeds vaker zoontje Dré zijn gezichtje af te schermen op Instagram.

Niet alleen doet de ex van André Hazes dit in haar Instagram Stories, ook op haar tijdlijn gaat ze voor een verhullende smiley op het gezichtje van Dré. Volgers zetten dan ook vraagtekens bij deze actie. 'Doe je kleine André niet meer herkenbaar in beeld? Of waarom dat brilletje?', is te lezen. Een ander vraagt: 'Waarom heeft Dré een smiley op z’n gezicht?'

Article continues after the ad

Logische verklaring

Volgens een van haar volgers is er een logische verklaring. 'Dat is de grap, iedereen een zonnebril, dus Dré ook', laat diegene weten. Of dit inderdaad het geval is, of dat Monique in navolging van onder andere Nicolette van Dam en Victoria Koblenko besloten heeft haar zoontje niet meer zo duidelijk in beeld te brengen, is niet duidelijk. Ook op haar laatst geplaatste foto duikt de kleine Dré weer een beetje weg achter het gezicht van mama om haar een kusje te geven. Maar dat kan ook puur toeval zijn.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.