Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Je leest het in de horoscoop.

Ram (21 april tot en met 20 april)

Er is niets mis mee om u in uw zoektocht naar de liefde kritisch op te stellen. Maar niet té, want dan wordt het niets. En alleen afgaan op iemands uiterlijk, is ook niet slim. Kijk dus verder dan die eerste indruk. Wie weet wordt u enorm verrast!

Stier (21 april tot en met 20 mei)

Bent u al wéken bezig om een afspraakje te maken met een dierbare, maar is het er tot op heden niet van gekomen? Dan is het nu hoog tijd om spijkers met koppen te slaan. Gewoon bellen en daten, voordat er weer weken overheen gaan.

Tweelingen (21 mei tot en met 20 juni)

Hebt u het gevoel dat bepaalde personen druk op leggen? Probeer dat dan duidelijk te maken. U bent degene die grenzen moet stellen. Doet u dat niet, dan wordt er over u heen gewalst, vaak zonder dat die persoon zich daarvan bewust is.

Kreeft (21 juni tot en met 22 juli)

In uw enthousiasme kunt u geneigd zijn om dierbaren warm te willen maken voor activiteiten die u zelf graag onderneemt. Prima, maar wees niet teleurgesteld als zij liever iets anders doen. Er zijn heus nog dingen te bedenken waar u sámen plezier aan beleeft.

Leeuw (23 juli tot en met 22 augustus)

U bent heel flexibel en dat siert u. Maar dat wil niet zeggen dat u altijd met alle winden moet meewaaien. Laat uw mening dus niet zomaar omver blazen, want dat gaat u opbreken. Kom voor uzelf op! Ieder mens is uniek en mag dat zijn, ú dus ook!

Maagd (23 augustus tot en met 22 september)

In elk opzicht is het voor u vaak alles of niets. Maar inmiddels weet u toch wel dat die vlieger in de praktijk meestal niet opgaat? Als u zich dat méér gaat realiseren, zult u merken dat het leven een stuk makkelijk wordt, óók voor uw omgeving!

Weegschaal (23 september tot en met 22 oktober)

Zon, zee, strand... U bent niet de enige die daardoor licht ontvlambaar wordt. Ongebonden? Laat alle 'liefdeseisen' eens varen. Wie weet wat dat u oplevert. Gebonden? Verras uw geliefde met een brief waarin u uw fantasie de vrije loop laat...

Schorpioen (23 oktober tot en met 22 november)

Door afstand te nemen van spullen waar u niets meer meedoet, creëert u ruimte in uw huis én hoofd. Zo kunt u nieuwe inzichten krijgen in hoe u uw leven graag zou willen leiden. Prachtig! Maak een stappenplan, maar leg de lat daarbij niet te hoog.

Boogschutter (23 november tot en met 21 december)

U wilt altijd voor iedereen klaarstaan. Op zich een prima eigenschap, maar er zijn grenzen. Anderen moeten hun boontjes zélf kunnen doppen. Daarbij: uw bereidwilligheid te helpen zou zomaar eens als bemoeizucht kunnen worden gezien.

Steenbok (22 december tot en met 20 januari)

Door wat vaker de boel de boel te laten, wordt u een milder persoon. Want alsmaar hoge eisen stellen aan uzelf, is vermoeiend. Wees liever voor uzelf, ook al klinkt dat wellicht vreemd. Dat zal u goed doen en door uw omgeving worden opgemerkt.

Waterman (21 januari tot en met 20 februari)

Mocht een dierbare kritiek hebben, dan hoeft u niet meteen fel te reageren. Kritiek is vaak niet leuk, zeker niet van iemand die dichtbij staat. Maar juist dan kunt u ervan uitgaan dat diegene het goed met u voorheeft. Wees daar dus dankbaar voor!

Vissen (21 februari tot en met 20 maart)

U bent er een kei in om dingen op te kroppen. En soms lijkt het alsof u er juist trots op bent dat u zo'n dikke huid hebt. Maar u bent toch niet van steen? Vaker uw ware gevoelens tonen, is echt geen teken van zwakte. Dat maakt u juist sterker!

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: iStock

Ferry Doedens is dolgelukkig met de Braziliaanse student Raphael. ‘Geen wonder, kijk eens wat een knappe man het is!’ zegt de GTST-acteur tegen Story. Ook vertelt Ferry wie hen aan elkaar heeft gekoppeld en wat hun toekomstplannen zijn. 

Het jaar had niet veel beter kunnen beginnen voor GTST-ster Ferry Doedens (28): hij heeft het grote geluk gevonden bij Braziliaan Raphael (32). ‘Ik ben zó verliefd,’ vertelt Ferry aan Story. ‘En dat is natuurlijk ook geen wonder: kijk eens wat een knappe man Raphael is! Maar het gaat natuurlijk om de klik die we voelen. Het is nog pril, maar het voelt echt heel erg goed.’ Dat Ferry weer zo gelukkig zou worden, had hij een paar maanden geleden niet kunnen bedenken. Toen liep immers zijn relatie met sportinstructeur Nuno Azevedo op de klippen. Ferry en Raphael werden aan elkaar gekoppeld door Shownieuws-reporter Marius Looijmans. ‘Daar ben ik hem heel dankbaar voor,’ aldus Ferry. Nog geen jaar geleden woonde Raphael nog in Rio de Janeiro.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders

Tot veler verrassing is tv-presentatrice Chimène van Oosterhout toegetreden tot de succesvolle schnabbelformatie Luv’, die vroeger miljoenen platen verkocht. Chimène is geen beroepszangeres, maar blijkt toch een waardevolle collega. Niet in de laatste plaats omdat ze zo’n positieve invloed heeft op iedereen. Marga Scheide vertelt Story: ‘Chimène leerde me weer te geloven in de toekomst…’

Vlak voor de afgelopen jaarwisseling pakte Marga Scheide (64) de telefoon om tv-presentatrice Chimène van Oosterhout (54) te vragen haar nieuwe Luv’-collega te worden. Een paar uur daarvoor had ze te horen gekregen dat Ria Thielsch (67) de ooit wereldberoemde formatie wilde verlaten. ‘Die beslissing kwam niet helemaal onverwacht. José, met wie ik aan de wieg van Luv’ heb gestaan, en ik merkten al een tijdje dat Ria het bij ons niet meer zo naar haar zin had. De druk werd te veel voor haar. José en ik hebben daarom een lunch georganiseerd en daar hebben we over en weer heel eerlijk over de situatie gesproken. Het hoge woord kwam er toen uit: Ria wilde liever niet doorgaan. Daarmee ontstond een groot probleem. Want als er op korte termijn geen vervangster voor Ria zou komen, moesten we optredens gaan afzeggen. Ik moest toen metéén aan Chimène van Oosterhout denken. Het is alweer vijftien jaar geleden dat ik Chimène op Ibiza tegenkwam.

Zwartste periode

'Dikke vriendinnen waren we niet, maar elke keer dat we elkaar zagen, was er meteen weer die klik. We voerden diepgaande gesprekken. Ik was destijds van het een op het andere moment weduwe geworden. Na een etentje was Jacques, mijn partner met wie ik al twintig jaar samen was, op het terras van het restaurant in elkaar gezakt. Een hartaanval. Ik heb nog geprobeerd hem te reanimeren, maar tevergeefs... Ik had het gevoel dat ik dit drama nooit meer te boven zou komen. En toen was Chimène er voor mij. Ik kende haar van de televisie, ik wist niet dat ze ook psychologe was. Dat hoorde ik pas veel later, nadat ze me uit de ellende had getrokken. Want dat heeft ze gedaan. Ze gaf me het gevoel dat ze me begreep. Met haar kon ik over mijn verdriet praten. Ik durf te zeggen dat Chimène me door de zwartste periode van mijn leven heen heeft gesleept. Ze liet me weer helder denken. Hielp me mijn verdriet te verwerken.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders