Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Je leest het in de horoscoop.

Ram (21 april tot en met 20 april)

Er is niets mis mee om u in uw zoektocht naar de liefde kritisch op te stellen. Maar niet té, want dan wordt het niets. En alleen afgaan op iemands uiterlijk, is ook niet slim. Kijk dus verder dan die eerste indruk. Wie weet wordt u enorm verrast!

Stier (21 april tot en met 20 mei)

Bent u al wéken bezig om een afspraakje te maken met een dierbare, maar is het er tot op heden niet van gekomen? Dan is het nu hoog tijd om spijkers met koppen te slaan. Gewoon bellen en daten, voordat er weer weken overheen gaan.

Tweelingen (21 mei tot en met 20 juni)

Hebt u het gevoel dat bepaalde personen druk op leggen? Probeer dat dan duidelijk te maken. U bent degene die grenzen moet stellen. Doet u dat niet, dan wordt er over u heen gewalst, vaak zonder dat die persoon zich daarvan bewust is.

Kreeft (21 juni tot en met 22 juli)

In uw enthousiasme kunt u geneigd zijn om dierbaren warm te willen maken voor activiteiten die u zelf graag onderneemt. Prima, maar wees niet teleurgesteld als zij liever iets anders doen. Er zijn heus nog dingen te bedenken waar u sámen plezier aan beleeft.

Leeuw (23 juli tot en met 22 augustus)

U bent heel flexibel en dat siert u. Maar dat wil niet zeggen dat u altijd met alle winden moet meewaaien. Laat uw mening dus niet zomaar omver blazen, want dat gaat u opbreken. Kom voor uzelf op! Ieder mens is uniek en mag dat zijn, ú dus ook!

Maagd (23 augustus tot en met 22 september)

In elk opzicht is het voor u vaak alles of niets. Maar inmiddels weet u toch wel dat die vlieger in de praktijk meestal niet opgaat? Als u zich dat méér gaat realiseren, zult u merken dat het leven een stuk makkelijk wordt, óók voor uw omgeving!

Weegschaal (23 september tot en met 22 oktober)

Zon, zee, strand... U bent niet de enige die daardoor licht ontvlambaar wordt. Ongebonden? Laat alle 'liefdeseisen' eens varen. Wie weet wat dat u oplevert. Gebonden? Verras uw geliefde met een brief waarin u uw fantasie de vrije loop laat...

Schorpioen (23 oktober tot en met 22 november)

Door afstand te nemen van spullen waar u niets meer meedoet, creëert u ruimte in uw huis én hoofd. Zo kunt u nieuwe inzichten krijgen in hoe u uw leven graag zou willen leiden. Prachtig! Maak een stappenplan, maar leg de lat daarbij niet te hoog.

Boogschutter (23 november tot en met 21 december)

U wilt altijd voor iedereen klaarstaan. Op zich een prima eigenschap, maar er zijn grenzen. Anderen moeten hun boontjes zélf kunnen doppen. Daarbij: uw bereidwilligheid te helpen zou zomaar eens als bemoeizucht kunnen worden gezien.

Steenbok (22 december tot en met 20 januari)

Door wat vaker de boel de boel te laten, wordt u een milder persoon. Want alsmaar hoge eisen stellen aan uzelf, is vermoeiend. Wees liever voor uzelf, ook al klinkt dat wellicht vreemd. Dat zal u goed doen en door uw omgeving worden opgemerkt.

Waterman (21 januari tot en met 20 februari)

Mocht een dierbare kritiek hebben, dan hoeft u niet meteen fel te reageren. Kritiek is vaak niet leuk, zeker niet van iemand die dichtbij staat. Maar juist dan kunt u ervan uitgaan dat diegene het goed met u voorheeft. Wees daar dus dankbaar voor!

Vissen (21 februari tot en met 20 maart)

U bent er een kei in om dingen op te kroppen. En soms lijkt het alsof u er juist trots op bent dat u zo'n dikke huid hebt. Maar u bent toch niet van steen? Vaker uw ware gevoelens tonen, is echt geen teken van zwakte. Dat maakt u juist sterker!

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: iStock

Michael van der Plas, de ex van Barbie, heeft de ogen van zijn vriendin Naomi op zijn hand laten zetten. 

Foto

Op de foto van Naomi is de hand van haar vriend Michael te zien. Haar ogen staan erop en eronder zijn de letters 'LOVE' te zien. "Wanneer je man zoiets voor je doet 😍❤️", schrijft de gelukkige Naomi erbij. 

 

Wanneer je man zoiets voor je doet 😍❤️

Een bericht gedeeld door N aomy. C ollinda. D ykstra. (@naomicollinda) op

En ook Michael is zelf erg blij met het resultaat.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

 

André Hazes is samen met zijn gezin in Bonaire. Hier genieten zij van elkaar en van... ezels!

Ezels

Waar ieder ander die op vakantie is foto's plaatst van bijvoorbeeld het strand, zwembad of de natuur, geniet de familie van André heel ergens anders van. Op bijna al hun vakantiefoto's zijn ze namelijk te zien met ezeltjes die in een opvangcentrum worden verzorgd. Zo te zien hebben ze dus een nieuwe liefde ontdekt...

 

Verkocht. Wat een fijne plek op Bonaire is dit... Respect voor Marina en Ed!❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Weer naar de ezeltjes geweest vandaag. Zo mooi hoe de beestjes hier worden opgevangen!

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

 

Hahaha, ik vind die beesten te grappig

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders