Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Je leest het in de horoscoop.

Ram (21 april tot en met 20 april)

Natuurlijk is het een teleurstelling als het met een potentiële liefdeskandidaat toch niets blijkt te worden, maar om u daardoor nou zo uit het veld te laten slaan... Probeer er luchtiger mee om te gaan, dat zal u uiteindelijk echt meer opleveren.

Stier (21 april tot en met 20 mei)

Glipt de (vrije) tijd u door de vingers? Houd eens een aantal dagen bij wat u allemaal doet op een dag. Door slimmer en efficiënter te plannen zult u beslist rustiger adem kunnen halen, en zelfs tijd overhouden om lekker te relaxen.

Tweelingen (21 mei tot en met 20 juni)

U kunt totaal niet tegen spanningen en wilt dan het liefst altijd de reddende engel zijn. Hartstikke goed bedoeld natuurlijk, maar stop daar toch eens mee. Het moet niet zo zijn dat u doordraait terwijl de ander het voorval alweer is vergeten.

Kreeft (21 juni tot en met 22 juli)

Het voorjaarsweer geeft u nieuwe energie, al weet u niet zo goed waar u die in moet steken. Wat te denken van een buitenactiviteit als wandelen of fietsen? Zo laadt u uw batterij weer lekker op. En lichaamsbeweging doe ieder mens goed!

Leeuw (23 juli tot en met 22 augustus)

Uw serieuze karakter heeft u al ver gebracht, maar kan u ook belemmeren om verder te komen. Mooie herinneringen koesteren is prima. maar probeer niet te piekeren over minder leuke zaken. Dat brengt u niets en is zonde van uw tijd.

Maagd (23 augustus tot en met 22 september)

Krijgt u meer behoefte aan rust in uw hoofd en huis? Laat eens een frisse wind waaien door uw woning. Hebt u kleding en/of spullen waar u echt niets meer mee doet? De kringloopwinkel is er blij mee! En door de ontstane ruimte leeft u op.

Weegschaal (23 september tot en met 22 oktober)

De ene dag bult u van de energie, de andere bent u niet vooruit te branden. Als dit naar uw zin te vaak voorkomt, neem dan eens u dagritme onder de loep. Wellicht plant u bepaalde activiteiten op verkeerde momenten. Regelmaat loont!

Schorpioen (23 oktober tot en met 22 november)

Door een familielid eens (wat vaker) te bellen, ontdekt u dat contact aangenaam is. Wat let u om te polsen of er wellicht interesse is voor een familiereünie? Met elkaar herinneringen ophalen kan hartstikke gezellig zijn!

Boogschutter (23 november tot en met 21 december)

Loopt u al een tijdje rond met een bepaalde levensvraag en komt u er alleen niet uit? U hoeft zich niet te schamen om iemand in vertrouwen te nemen. Wilt u liever geen dierbare lastigvallen, praat dan eens met een professional. Dat lucht op!

Steenbok (22 december tot en met 20 januari)

Door een onverwachte uitnodiging voor een gezellig uitstapje kunt u ineens uit balans raken. Dat is echt niet nodig, hoor. Laat u toch eens verrassen en overvallen. Dingen hoeven toch niet altijd vooraf vast te liggen? Dan wordt het leven zo saai!

Waterman (21 januari tot en met 20 februari)

Last van humeurigheid zonder directe aanleiding? Aanvaard dat het leven momenten van sleur en eentonigheid kent. Door dat te accepteren, maakt u het allemaal niet zo groot in uw hoofd. En bedenk: morgen is er weer een nieuwe dag!

Vissen (21 februari tot en met 20 maart)

Huishoudelijk werk, u kunt zich wel iets leukers voorstellen. Door steeds iets te doen, hoeft u er niet als een berg tegenop te zien. En hebt u huisgenoten? Vraag die dan eens een handje te helpen! Of een vriendin. Want vele handen...

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: iStock

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders