Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Je leest het in de horoscoop.

Ram (21 april tot en met 20 april)

Natuurlijk is het een teleurstelling als het met een potentiële liefdeskandidaat toch niets blijkt te worden, maar om u daardoor nou zo uit het veld te laten slaan... Probeer er luchtiger mee om te gaan, dat zal u uiteindelijk echt meer opleveren.

Stier (21 april tot en met 20 mei)

Glipt de (vrije) tijd u door de vingers? Houd eens een aantal dagen bij wat u allemaal doet op een dag. Door slimmer en efficiënter te plannen zult u beslist rustiger adem kunnen halen, en zelfs tijd overhouden om lekker te relaxen.

Tweelingen (21 mei tot en met 20 juni)

U kunt totaal niet tegen spanningen en wilt dan het liefst altijd de reddende engel zijn. Hartstikke goed bedoeld natuurlijk, maar stop daar toch eens mee. Het moet niet zo zijn dat u doordraait terwijl de ander het voorval alweer is vergeten.

Kreeft (21 juni tot en met 22 juli)

Het voorjaarsweer geeft u nieuwe energie, al weet u niet zo goed waar u die in moet steken. Wat te denken van een buitenactiviteit als wandelen of fietsen? Zo laadt u uw batterij weer lekker op. En lichaamsbeweging doe ieder mens goed!

Leeuw (23 juli tot en met 22 augustus)

Uw serieuze karakter heeft u al ver gebracht, maar kan u ook belemmeren om verder te komen. Mooie herinneringen koesteren is prima. maar probeer niet te piekeren over minder leuke zaken. Dat brengt u niets en is zonde van uw tijd.

Maagd (23 augustus tot en met 22 september)

Krijgt u meer behoefte aan rust in uw hoofd en huis? Laat eens een frisse wind waaien door uw woning. Hebt u kleding en/of spullen waar u echt niets meer mee doet? De kringloopwinkel is er blij mee! En door de ontstane ruimte leeft u op.

Weegschaal (23 september tot en met 22 oktober)

De ene dag bult u van de energie, de andere bent u niet vooruit te branden. Als dit naar uw zin te vaak voorkomt, neem dan eens u dagritme onder de loep. Wellicht plant u bepaalde activiteiten op verkeerde momenten. Regelmaat loont!

Schorpioen (23 oktober tot en met 22 november)

Door een familielid eens (wat vaker) te bellen, ontdekt u dat contact aangenaam is. Wat let u om te polsen of er wellicht interesse is voor een familiereünie? Met elkaar herinneringen ophalen kan hartstikke gezellig zijn!

Boogschutter (23 november tot en met 21 december)

Loopt u al een tijdje rond met een bepaalde levensvraag en komt u er alleen niet uit? U hoeft zich niet te schamen om iemand in vertrouwen te nemen. Wilt u liever geen dierbare lastigvallen, praat dan eens met een professional. Dat lucht op!

Steenbok (22 december tot en met 20 januari)

Door een onverwachte uitnodiging voor een gezellig uitstapje kunt u ineens uit balans raken. Dat is echt niet nodig, hoor. Laat u toch eens verrassen en overvallen. Dingen hoeven toch niet altijd vooraf vast te liggen? Dan wordt het leven zo saai!

Waterman (21 januari tot en met 20 februari)

Last van humeurigheid zonder directe aanleiding? Aanvaard dat het leven momenten van sleur en eentonigheid kent. Door dat te accepteren, maakt u het allemaal niet zo groot in uw hoofd. En bedenk: morgen is er weer een nieuwe dag!

Vissen (21 februari tot en met 20 maart)

Huishoudelijk werk, u kunt zich wel iets leukers voorstellen. Door steeds iets te doen, hoeft u er niet als een berg tegenop te zien. En hebt u huisgenoten? Vraag die dan eens een handje te helpen! Of een vriendin. Want vele handen...

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: iStock

Als je ruimte tekort komt, kun je twee dingen doen: verhuizen of... het huis van de buren erbij kopen, zoals modekoningin Nikkie Plessen heeft gedaan! 

‘Nikkie en Ruben hebben het huis naast hen gekocht,’ aldus onze bron. ‘Het is de bedoeling dat ze dat pand gaan verbouwen, waarna ze hun huidige woning uiteindelijk waarschijnlijk zullen verkopen.’ Het is voor Nikkie belangrijk om in haar geliefde buurtje in Amsterdam-Zuid te blijven wonen – het Vondelpark, waar haar kinderen Jolie (8) en Alain (3) heerlijk kunnen ravotten, zit om de hoek en datzelfde geldt voor haar eigen kledingzaak. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Tien jaar geleden kwam er abrupt een einde aan de tv-carrière van Christine van der Horst. Op een comeback hoeven fans van haar talkshow Nachtsuite echt niet te rekenen. De voormalig presentatrice mijdt de schijnwerpers en dat heeft een droevige reden.

Fans vragen zich af waar ze is gebleven. Christine staat bekend als een vrouw van de wereld. In het verleden woonde ze onder meer in Canada en de Verenigde Staten. Er werd gedacht dat ze een nieuw bestaan had opgebouwd in het buitenland, maar dat blijkt niet het geval. De gewezen belspeldiva woont nog altijd in haar geboorteplaats Zaandam, ontdekte Story. Daar verblijft ze in de woning die ze in 1999 kocht voor € 186.050. Tegenover Story verklaart Christine waarom we haar nooit meer zien: ‘Ik doe niets meer in tv-land. Het was een heel fijne periode in mijn leven, maar die ligt achter mij.’ De reden voor haar teruggetrokken bestaan is een verdrietige. ‘Nog niet zo lang geleden is mijn moeder overleden. Ik wil graag de privacy hebben om dat een plek te geven.’ Het moet een klap zijn voor Christine, die een bijzondere band had met haar moeder. Zo bijzonder dat zij vrijwel altijd samenwoonden. ‘Het was niet zozeer een bewuste keuze om mijn moeder in huis te nemen. Ze is gewoon nooit weggegaan.’ Uiteindelijk verliet de moeder van Christine toch het huis van haar dochter. ‘Mijn moeder is de enige vrouw die pas op haar 81e op zichzelf is gaan wonen,’ vertelde Christine daarover in het programma MAX & Martine.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Marcel Hemelrijk (ANP)