Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Je leest het in de horoscoop.

Ram (21 april tot en met 20 april)

Bezorgt iemand u warme gevoelens? Heerlijk! Ook al komt er niet uit voort, is het al fijn om te voelen. Duurt het te lang voordat die persoon toenadering zoekt? Zet dan zelf de eerste stap. Maar haak meteen af, als blijkt dat diegene gebonden is.

Stier (21 april tot en met 20 mei)

Door uzelf even op de eerste plaats te zetten krijgt u weer de regie over uw eigen leven. En dat is echt nodig. Prachtig om veel voor anderen over te hebben, maar dat moet niet ten koste gaan van uzelf. Die fout moet u niet meer maken!

Tweelingen (21 mei tot en met 20 juni)

Lijkt een conflict thuis of op het werk onoplosbaar? Soms is het beter om te accepteren dat niet alles gaat zoals u graag zou willen. Laat het los! Tijd kan in dit geval van groot belang zijn om dingen een plaats te geven. Forceren werkt averechts.

Kreeft (21 juni tot en met 22 juli)

Leg uzelf eens in de watten! Hoe? Wat te denken van een mooi cadeautje of een leuk uitstapje? Het voorjaarsweer is ideaal om lekker de hort op te gaan. Even de frisse buitenlucht opsnuiven en u kunt er weer tegenaan!

Leeuw (23 juli tot en met 22 augustus)

Hebt u last van een onrustig gevoel? U bent echt niet de enige. In dit geval is het wel belangrijk om uzelf in act te nemen. Dus: probeer te ontspannen en voldoende nachtrust te nemen. Wedden dat de rust dan wederkeert?

Maagd (23 augustus tot en met 22 september)

U hebt het gevoel dat u de hele wereld aankunt, en dat geeft u veel positieve energie. Laat die niet wegstromen, maar zet die om in actie. Wat te denken van een stevige wandeling of fietstocht? Daarna straalt u nog meer!

Weegschaal (23 september tot en met 22 oktober)

U komt erachter dat u steeds meer verlangt naar écht contact. Ga naar degene met wie u dat hebt of wilt hebben. Vervolgens is het zaak om afspraakjes te maken. Gesprekken die ergens over gaan zullen u goed doen en uw blik op het leven verruimen.

Schorpioen (23 oktober tot en met 22 november)

U kan niet worden verweten familieziek te zijn, maar het is echt niet verkeerd om contact met uw broers en/of zussen te onderhouden. Laat dat niet verwateren, dat zou zonde zijn. Af en toe een belletje of een bezoekje kan toch geen kwaad?

Boogschutter (23 november tot en met 21 december)

Uw gezondere levensstijl werkt aanstekelijk! En daar hebt u zelf profijt van. Want door elkaar te stimuleren wordt u nog gemotiveerder. En dat heeft weer zijn uitwerking op uw humeur. U bent goed gemutst en laat u niet meer van uw stuk brengen.

Steenbok (22 december tot en met 20 januari)

Nu het zonnige weer steeds mooier wordt kunt u zich - mede door uw omgeving - verplicht voelen om daar optimaal van te genieten. Maar als u liever binnenblijft en pas 's avonds buiten wilt vertoeven, moet u dat zeker doen. Voel u vrij!

Waterman (21 januari tot en met 20 februari)

Wat anderen van en over u denken kan u van tijd tot tijd in de weg zitten. Jammer, want op de gedachten van een ander kunt u echt geen grip hebben. Nooit! Het is dus doodzonde van uw tijd en levensgeluk om daar uw hoofd over te breken.

Vissen (21 februari tot en met 20 maart)

Onverwacht bezoek? Eigenlijk hebt u er een hekel aan. Dan zult u toch moeten leren om te zeggen dat het ongelegen komt. Bedenk: het is uw huis en tijd! Al is het vriendelijk om iemand binnen te laten, dan meteen de deur te wijzen.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: iStock

Michael van der Plas, de ex van Barbie, heeft de ogen van zijn vriendin Naomi op zijn hand laten zetten. 

Foto

Op de foto van Naomi is de hand van haar vriend Michael te zien. Haar ogen staan erop en eronder zijn de letters 'LOVE' te zien. "Wanneer je man zoiets voor je doet 😍❤️", schrijft de gelukkige Naomi erbij. 

 

Wanneer je man zoiets voor je doet 😍❤️

Een bericht gedeeld door N aomy. C ollinda. D ykstra. (@naomicollinda) op

En ook Michael is zelf erg blij met het resultaat.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

 

André Hazes is samen met zijn gezin in Bonaire. Hier genieten zij van elkaar en van... ezels!

Ezels

Waar ieder ander die op vakantie is foto's plaatst van bijvoorbeeld het strand, zwembad of de natuur, geniet de familie van André heel ergens anders van. Op bijna al hun vakantiefoto's zijn ze namelijk te zien met ezeltjes die in een opvangcentrum worden verzorgd. Zo te zien hebben ze dus een nieuwe liefde ontdekt...

 

Verkocht. Wat een fijne plek op Bonaire is dit... Respect voor Marina en Ed!❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Weer naar de ezeltjes geweest vandaag. Zo mooi hoe de beestjes hier worden opgevangen!

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

 

Hahaha, ik vind die beesten te grappig

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders