Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Je leest het in de horoscoop.

Ram (21 april tot en met 20 april)

Bezorgt iemand u warme gevoelens? Heerlijk! Ook al komt er niet uit voort, is het al fijn om te voelen. Duurt het te lang voordat die persoon toenadering zoekt? Zet dan zelf de eerste stap. Maar haak meteen af, als blijkt dat diegene gebonden is.

Stier (21 april tot en met 20 mei)

Door uzelf even op de eerste plaats te zetten krijgt u weer de regie over uw eigen leven. En dat is echt nodig. Prachtig om veel voor anderen over te hebben, maar dat moet niet ten koste gaan van uzelf. Die fout moet u niet meer maken!

Tweelingen (21 mei tot en met 20 juni)

Lijkt een conflict thuis of op het werk onoplosbaar? Soms is het beter om te accepteren dat niet alles gaat zoals u graag zou willen. Laat het los! Tijd kan in dit geval van groot belang zijn om dingen een plaats te geven. Forceren werkt averechts.

Kreeft (21 juni tot en met 22 juli)

Leg uzelf eens in de watten! Hoe? Wat te denken van een mooi cadeautje of een leuk uitstapje? Het voorjaarsweer is ideaal om lekker de hort op te gaan. Even de frisse buitenlucht opsnuiven en u kunt er weer tegenaan!

Leeuw (23 juli tot en met 22 augustus)

Hebt u last van een onrustig gevoel? U bent echt niet de enige. In dit geval is het wel belangrijk om uzelf in act te nemen. Dus: probeer te ontspannen en voldoende nachtrust te nemen. Wedden dat de rust dan wederkeert?

Maagd (23 augustus tot en met 22 september)

U hebt het gevoel dat u de hele wereld aankunt, en dat geeft u veel positieve energie. Laat die niet wegstromen, maar zet die om in actie. Wat te denken van een stevige wandeling of fietstocht? Daarna straalt u nog meer!

Weegschaal (23 september tot en met 22 oktober)

U komt erachter dat u steeds meer verlangt naar écht contact. Ga naar degene met wie u dat hebt of wilt hebben. Vervolgens is het zaak om afspraakjes te maken. Gesprekken die ergens over gaan zullen u goed doen en uw blik op het leven verruimen.

Schorpioen (23 oktober tot en met 22 november)

U kan niet worden verweten familieziek te zijn, maar het is echt niet verkeerd om contact met uw broers en/of zussen te onderhouden. Laat dat niet verwateren, dat zou zonde zijn. Af en toe een belletje of een bezoekje kan toch geen kwaad?

Boogschutter (23 november tot en met 21 december)

Uw gezondere levensstijl werkt aanstekelijk! En daar hebt u zelf profijt van. Want door elkaar te stimuleren wordt u nog gemotiveerder. En dat heeft weer zijn uitwerking op uw humeur. U bent goed gemutst en laat u niet meer van uw stuk brengen.

Steenbok (22 december tot en met 20 januari)

Nu het zonnige weer steeds mooier wordt kunt u zich - mede door uw omgeving - verplicht voelen om daar optimaal van te genieten. Maar als u liever binnenblijft en pas 's avonds buiten wilt vertoeven, moet u dat zeker doen. Voel u vrij!

Waterman (21 januari tot en met 20 februari)

Wat anderen van en over u denken kan u van tijd tot tijd in de weg zitten. Jammer, want op de gedachten van een ander kunt u echt geen grip hebben. Nooit! Het is dus doodzonde van uw tijd en levensgeluk om daar uw hoofd over te breken.

Vissen (21 februari tot en met 20 maart)

Onverwacht bezoek? Eigenlijk hebt u er een hekel aan. Dan zult u toch moeten leren om te zeggen dat het ongelegen komt. Bedenk: het is uw huis en tijd! Al is het vriendelijk om iemand binnen te laten, dan meteen de deur te wijzen.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: iStock

Door het televisieprogramma Stelletje Pottenbakkers! ontstond vorig jaar een hechte vriendschap tussen Kim Kötter en Roy Donders. Kim steunt haar failliete vriend nu dan ook op bijzondere wijze. 

Roy was als kandidaat te zien in het SBS6-programma Stelletje Pottenbakkers! Hij won de show en medefinaliste Kim Kötter (36) sloot hem in haar hart. Zij heeft er nu persoonlijk voor gezorgd dat Roy weer op televisie te zien is. ‘Ik twijfelde geen moment toen ik als teamcaptain werd gevraagd voor het nieuwe RTL4-programma The Mountain Butler en een tegenstander mocht uitkiezen. Dat móést Roy worden! We hebben echt een goede klik.’ Voor de opnames reisden ze naar het Oostenrijkse Leogang, waar ze het tegen elkaar opnamen. ‘De vorige keer won Roy, dus nu ben ik aan de beurt,’ lacht Kim. ‘Tijdens de opnames ging het er fel aan toe, maar ’s avonds in ons verblijf konden we niet stoppen met kletsen en knuffelen. Roy heeft een nare tijd achter de rug en dit is een fijne afleiding voor hem geweest. Hopelijk brengt 2019 voor hem meer positiviteit. Dit was in elk geval een goed begin.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Tiny (77), de moeder van Robert Leroy, is in het ziekenhuis opgenomen. Ze zou ondervoed zijn omdat haar oudste kinderen weigeren haar te verzorgen. De zanger verbaast zich niet over deze beschuldigingen. Openhartig vertelt hij aan Story wat er écht bij hen in de familie aan de hand is...

Robert Leroy (47) en zijn broers zouden hulpverleners hebben verboden om voor hun moeder Tiny te koken en boodschappen te doen. Dat zou de reden zijn dat ze nu ondervoed in het ziekenhuis ligt. Ook zouden ze hulpverleners hebben verboden om contact op te nemen met hun jongste zusje. Wanneer Story de Amsterdamse zanger belt, bevestigt Robert dat zijn moeder in het ziekenhuis ligt. ‘Maar niet omdat wij haar niet hebben willen helpen. Het tegendeel is waar. Mijn broers en zus hebben zich enorm voor haar ingezet. Het probleem is dat mijn moeder ontzettend eigenwijs is. Iets wat ze haar hele leven al is geweest. Ook toen we zagen dat ze zieker werd en niet meer wilde eten, wilde ze onze hulp niet. Mijn zus heeft bakken met gezond eten naar mijn moeder gebracht, maar ze wilde alleen een cracker met kaas, cola en haar sigaretten. Daar kun je niet op leven. Ze wilde ook niet naar een dokter.'

Zelf doktertje spelen 

'Mijn broer vroeg haar te stoppen met roken, omdat ze zoveel hoestte. Ook dat weigerde ze. Dat moet ik toch zelf weten! riep ze. Daarin heeft ze gelijk. Iedereen moet zijn eigen leven kunnen leiden. Maar als je geen hulp wilt aannemen, houdt het een keer op. Zeker als je blijft klagen. Ze weigerde ook naar het ziekenhuis te gaan. Eerder wilde ze ook niet naar de artsen luisteren. Die hadden haar medicijnen voorgeschreven. Maar ze ging zelf doktertje spelen en besloot, toen ze zich iets beter voelde, de pillen weg te gooien. Toch ligt ze nu in het ziekenhuis. Ze heeft een infectie en de artsen hebben inmiddels gezegd dat ze naar een verzorgingshuis moet. En dan roept ze: Geef mij maar een spuitje. Dat geeft ook aan hoe ze in het leven staat.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders