Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Je leest het in de horoscoop.

Ram (21 april tot en met 20 april)

U bent meestal prima in staat om uzelf te vermaken, maar het kan geen kwaad om wat vaker onder de mensen te zijn. Dat is niet alleen gezellig, u kunt zo ook nieuwe contacten opdoen die uw leven zullen verrijken. Hoe leuk is dat!

Stier (21 april tot en met 20 mei)

Kon u vorige week nog om alles huilen, nu lijkt de emotionele lucht weer geklaard. Wellicht hebt u te lang te veel van uzelf gevergd. Probeer daarom veel momenten van rust in te bouwen. Doe alleen dingen waar u echt blij van wordt.

Tweelingen (21 mei tot en met 20 juni)

Dreigen er spanningen in uw persoonlijke of professionele relaties? Soms is het goed om alles even op zijn beloop te laten, mits er natuurlijk blijvende schade op de loer ligt. Blijf met elkaar in gesprek om tot een bevredigende oplossing tek omen.

Kreeft (21 juni tot en met 22 juli)

Hebt u het gevoel dat u privé of op werkvlak steekjes laat vallen? Dan is het tijd om even pas op de plaats te maken. Het is natuurlijk heerlijk dat u zo energiek bent, maar u loopt dan wel het risico uzelf voorbij te rennen. Waak daarvoor!

Leeuw (23 juli tot en met 22 augustus)

Of u nu gebonden bent of niet: door de liefde echt toe te laten in uw leven zult u zeker weer opbloeien. Als u zich daarin kwetsbaar opstelt zult u echt niet worden teleurgesteld. Durf te ontvangen, maar vergeet beslist niet te geven.

Maagd (23 augustus tot en met 22 september)

Door uzelf wat vaker schouderklopjes te geven verandert uw zelfbeeld ten goede. En dat heeft zeker uitwerking op uw omgeving. U wordt meer opgemerkt en dat geeft uw zelfvertrouwen een boost. Probeer dat gevoel vast te houden!

Weegschaal (23 september tot en met 22 oktober)

U komt steeds meer in balans. Fijn, want dan gaat u weer beter functioneren. Wat dat betreft is het goed om uzelf geregeld af te sluiten voor afleidingen van buitenaf. Dus vaker de laptop uit en telefoon op stil. Dat werkt!

Schorpioen (23 oktober tot en met 22 november)

Door een telefoontje kan uw planning flink veranderen. Hierdoor kunt u geneigd zijn om in de stress te schieten, maar dat is echt niet nodig. Zie het als een les: het is nooit goed om té strak te plannen, dingen kunnen altijd anders lopen.

Boogschutter (23 november tot en met 21 december)

Als u echt iets aan uw levensstijl wilt veranderen zult u zien dat u daar plezier in krijgt. Bewuster eten, meer bewegen... Als u de smaak te pakken hebt weet u binnenkort niet beter. Maar bedenk: fanatiek zijn is goed, maar alles met beleid!

Steenbok (22 december tot en met 20 januari)

Door uw omgeving bewuster in u op te nemen krijgt u meer het gevoel dat u echt leeft. Praat eens met een vreemde of wandel eens door een u niet bekende buurt. Een mens heeft eenmaal prikkels nodig om goed te functioneren.

Waterman (21 januari tot en met 20 februari)

Hebt u het gevoel dat een vriendschap met een vriendin stroef verloopt? Probeer dan eens rustig na te gaan waar dat aan zou kunnen liggen. Maak het wel bespreekbaar met haar. Uiteindelijk zal het u absoluut intenser contact opleveren.

Vissen (21 februari tot en met 20 maart)

Bent u vakantieplannen aan het maken met uw partner of een andere dierbare? Schroom dan niet om uw wensen goed kenbaar te maken. Door uw meegaande karakter zou u uzelf vergeten. En dat is niet de bedoeling. Het is ook uw vakantie!

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: iStock

Vier dagen nadat Jeroen van Koningsbrugge zijn grote liefde Marie-Claire Witlox in New York had ontmoet, vroeg hij haar daar ten huwelijk. Negen maanden later trouwden ze in Las Vegas. In 2020 gaan ze weer naar de Amerikaanse gokstad om hun geloftes af te leggen – voor de derde keer!

Hoewel Jeroen en Marie-Claire hun huwelijk nooit groots in Nederland hebben gevierd, is de plechtigheid in Las Vegas hen dierbaar. ‘Het duurt ongeveer acht minuten als je in Las Vegas trouwt. Qua tijd stelt het dus niets voor, maar voor mij en Marie-Claire is het onlosmakelijk verbonden met onze liefde voor elkaar. En om de zoveel jaar willen we dat graag herhalen.’ Amerika heeft voor het stel een bijzondere betekenis. Het was ook het land waar ze begin 2016 naartoe verhuisden. ‘Het plan was om meer tijd met ons gezin door te brengen. Ik was in Nederland zo druk met mijn werk. Het ene na het andere programma. Ik merkte ook dat ik mezelf begon te verliezen. Wanneer ik op straat liep, boog ik mijn gezicht af. Puur uit angst om herkend te worden. Tijdens mijn verblijf in Amerika heb ik mezelf ervan overtuigd dat dat onzin was. Er is niets mis mee om herkend te worden.’

Geen behoefte meer

Na anderhalf jaar kwam het gezin weer terug in Nederland. ‘Ik was toen al een jaar heen en weer aan het vliegen. Letterlijk. We waren ons doel om meer bij elkaar te zijn een beetje ‘vergeten’. Dat was de eerste zes maanden wel goed gelukt, maar daarna riep toch het werk. Er moest toch brood op de plank komen. Maar omdat Amerika in onze ogen het walhalla was, bleven Marie-Claire en de kinderen daar wonen. En ik pendelde tussen Nederland en Amerika. Waardoor ik mijn gezin nog minder zag dan toen we in Nederland woonden. Daarop besloten ook zij weer terug te komen. We hebben nu ook niet meer de behoefte om in Amerika te wonen.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Zijn vader René Froger zong het jarenlang en nu kan ook zoonlief Danny erover meepraten: een eigen huis. De 31-jarige zanger en zijn vriendin Ann Dominique zijn onlangs verhuisd naar hun eerste gezamenlijke woning in Huizen, het dorp waar Danny eerder met zijn ex woonde.

Wat direct opvalt in de beschrijving van de makelaar, is dat de woning de beschikking heeft over maar liefst vier slaapkamers, waardoor kan worden aangenomen dat Danny en Ann Dominique gezinsuitbreiding hoog op de agenda hebben staan. ‘Ja, er is ruimte voor een kind. Maar we zijn voorlopig beiden erg druk met ons werk,’ laat Danny weten. ‘Je moet wel de tijd hebben voor een kind. Ik wil geen vader zijn die z’n kind vijf dagen per week naar de crèche brengt. Ik wil mijn kind wel echt opvoeden. Maar op dit moment zijn we nog niet met een kindje bezig. We maken steeds een stapje en hebben net een huis gekocht. Daarnaast zou ik ook graag met Ann Dominique willen trouwen. Maar alles op z’n tijd. We overhaasten niets.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders