Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Je leest het in de horoscoop.

Ram (21 april tot en met 20 april)

U bent meestal prima in staat om uzelf te vermaken, maar het kan geen kwaad om wat vaker onder de mensen te zijn. Dat is niet alleen gezellig, u kunt zo ook nieuwe contacten opdoen die uw leven zullen verrijken. Hoe leuk is dat!

Stier (21 april tot en met 20 mei)

Kon u vorige week nog om alles huilen, nu lijkt de emotionele lucht weer geklaard. Wellicht hebt u te lang te veel van uzelf gevergd. Probeer daarom veel momenten van rust in te bouwen. Doe alleen dingen waar u echt blij van wordt.

Tweelingen (21 mei tot en met 20 juni)

Dreigen er spanningen in uw persoonlijke of professionele relaties? Soms is het goed om alles even op zijn beloop te laten, mits er natuurlijk blijvende schade op de loer ligt. Blijf met elkaar in gesprek om tot een bevredigende oplossing tek omen.

Kreeft (21 juni tot en met 22 juli)

Hebt u het gevoel dat u privé of op werkvlak steekjes laat vallen? Dan is het tijd om even pas op de plaats te maken. Het is natuurlijk heerlijk dat u zo energiek bent, maar u loopt dan wel het risico uzelf voorbij te rennen. Waak daarvoor!

Leeuw (23 juli tot en met 22 augustus)

Of u nu gebonden bent of niet: door de liefde echt toe te laten in uw leven zult u zeker weer opbloeien. Als u zich daarin kwetsbaar opstelt zult u echt niet worden teleurgesteld. Durf te ontvangen, maar vergeet beslist niet te geven.

Maagd (23 augustus tot en met 22 september)

Door uzelf wat vaker schouderklopjes te geven verandert uw zelfbeeld ten goede. En dat heeft zeker uitwerking op uw omgeving. U wordt meer opgemerkt en dat geeft uw zelfvertrouwen een boost. Probeer dat gevoel vast te houden!

Weegschaal (23 september tot en met 22 oktober)

U komt steeds meer in balans. Fijn, want dan gaat u weer beter functioneren. Wat dat betreft is het goed om uzelf geregeld af te sluiten voor afleidingen van buitenaf. Dus vaker de laptop uit en telefoon op stil. Dat werkt!

Schorpioen (23 oktober tot en met 22 november)

Door een telefoontje kan uw planning flink veranderen. Hierdoor kunt u geneigd zijn om in de stress te schieten, maar dat is echt niet nodig. Zie het als een les: het is nooit goed om té strak te plannen, dingen kunnen altijd anders lopen.

Boogschutter (23 november tot en met 21 december)

Als u echt iets aan uw levensstijl wilt veranderen zult u zien dat u daar plezier in krijgt. Bewuster eten, meer bewegen... Als u de smaak te pakken hebt weet u binnenkort niet beter. Maar bedenk: fanatiek zijn is goed, maar alles met beleid!

Steenbok (22 december tot en met 20 januari)

Door uw omgeving bewuster in u op te nemen krijgt u meer het gevoel dat u echt leeft. Praat eens met een vreemde of wandel eens door een u niet bekende buurt. Een mens heeft eenmaal prikkels nodig om goed te functioneren.

Waterman (21 januari tot en met 20 februari)

Hebt u het gevoel dat een vriendschap met een vriendin stroef verloopt? Probeer dan eens rustig na te gaan waar dat aan zou kunnen liggen. Maak het wel bespreekbaar met haar. Uiteindelijk zal het u absoluut intenser contact opleveren.

Vissen (21 februari tot en met 20 maart)

Bent u vakantieplannen aan het maken met uw partner of een andere dierbare? Schroom dan niet om uw wensen goed kenbaar te maken. Door uw meegaande karakter zou u uzelf vergeten. En dat is niet de bedoeling. Het is ook uw vakantie!

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: iStock

Michael van der Plas, de ex van Barbie, heeft de ogen van zijn vriendin Naomi op zijn hand laten zetten. 

Foto

Op de foto van Naomi is de hand van haar vriend Michael te zien. Haar ogen staan erop en eronder zijn de letters 'LOVE' te zien. "Wanneer je man zoiets voor je doet 😍❤️", schrijft de gelukkige Naomi erbij. 

 

Wanneer je man zoiets voor je doet 😍❤️

Een bericht gedeeld door N aomy. C ollinda. D ykstra. (@naomicollinda) op

En ook Michael is zelf erg blij met het resultaat.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

 

André Hazes is samen met zijn gezin in Bonaire. Hier genieten zij van elkaar en van... ezels!

Ezels

Waar ieder ander die op vakantie is foto's plaatst van bijvoorbeeld het strand, zwembad of de natuur, geniet de familie van André heel ergens anders van. Op bijna al hun vakantiefoto's zijn ze namelijk te zien met ezeltjes die in een opvangcentrum worden verzorgd. Zo te zien hebben ze dus een nieuwe liefde ontdekt...

 

Verkocht. Wat een fijne plek op Bonaire is dit... Respect voor Marina en Ed!❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Weer naar de ezeltjes geweest vandaag. Zo mooi hoe de beestjes hier worden opgevangen!

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

 

Hahaha, ik vind die beesten te grappig

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders