Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Je leest het in de horoscoop.

Ram (21 april tot en met 20 april)

Dromen, doelen en ambities... U kijkt graag ergens naar uit en werkt hard aan de toekomst. Verlies daarbij het heden niet uit het oog. U moet ook nu volop genieten! De tijd die u nu beleeft komt niet meer terug, laat 'm niet zomaar voorbij gaan.

Stier (21 april tot en met 20 mei)

Als u merkt dat u om van alles emotioneel raakt, dan is het zaak even pas op de plaats te maken. Zorg dat u een paar nachten goed slaapt. Daarna zult u zich weer sterker voelen. U hoeft emoties niet te onderdrukken, maar relativeer ze.

Tweelingen (21 mei tot en met 20 juni)

Hebt u er een hekel aan om alleen te fietsen of te wandelen, maar wilt u wel graag lekker buiten bewegen? Probeer een vriend(in) zover te krijgen om met u mee te gaan. Zo kunt u niet alleen elkaar motiveren om te gaan, maar samen is het natuurlijk ook veel gezelliger.

Kreeft (21 juni tot en met 22 juli)

De zomer kan wat u betreft niet snel genoeg beginnen. Al kunnen single Kreeften extra goed gaan merken dat ze alleen zijn. Maak de liefde niet te groot in uw hoofd, maar geef uw ogen goed de kost! Gebonden? Verras uw partner eens.

Leeuw (23 juli tot en met 22 augustus)

Dreigt uw amoureuze leven in een sleur te belanden? Niet nodig, mits u en uw partner bereid zijn om het liefdesvuur weer te laten aanwakkeren. Neem eens écht de tijd voor elkaar tijdens een etentje of een weekendje weg! Voel de romantiek!

Maagd (23 augustus tot en met 22 september)

U geniet met volle teugen van uw vrienden en kennissen en hun levensverhalen. Soms bent u zelfs een beetje jaloers op hun handel en wandel. Niks mis mee, maar probeer vooral uw eigen bestaan te waarderen. Tel uw (vele) zegeningen...

Weegschaal (23 september tot en met 22 oktober)

Normaal gesproken bent u een kalm persoon, maar deze week kunt u ineens uit uw slof schieten om iets pietluttigs. Probeer na te gaan waarom. Uw emoties eens flink de look laten gaan mag, maar overreageren hoeft niet. Uit u uzelf niet vaak genoeg?

Schorpioen (23 oktober tot en met 22 november)

Uw leven zou soepeler kunnen verlopen, maar alles bij elkaar opgeteld hebt u weinig te klagen. Bedenk dat er altijd wat te wensen over mag blijven. U mag af en toe ontevreden zijn, maar probeer dat gevoel dan snel te parkeren.

Boogschutter (23 november tot en met 21 december)

Ontevreden met uw spiegelbeeld? Klaar met die extra kilo's? Dan is dit het moment om daar iets aan te doen. Met minder maar gezond eten en meer bewegen komt u al een heel eind. Sla niet door, want dat werkt averechts.

Steenbok (22 december tot en met 20 januari)

Als u vindt dat uw leven meer prikkels kan gebruiken, stap dan eens uit uw comfortzone! Doe dingen, al dan niet met vrienden, die u normaal gesproken nooit zou doen. Dat verbreedt beslist uw horizon. En wie weet creëert het nieuwe mooie kansen!

Waterman (21 januari tot en met 20 februari)

Voor de verliefde en gebonden Waterman: als u de liefde intenser wil beleven, bedenk dan activiteiten waarbij u echt op elkaar gericht bent. Dan leer u elkaar echt goed kennen en invoelen. En daar hebt u beiden alleen maar profijt van!

Vissen (21 februari tot en met 20 maart)

Voor de buitenwereld mag u dan een al kracht uitstralen, u bent natuurlijk niet van steen. Probeer die kwetsbare kant vaker te tonen. Daar zal echt geen misbruik van gemaakt worden. Wie dat wel doet is uw vriendschap niet waard.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: iStock

 

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders