Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Je leest het in de horoscoop.

Ram (21 april tot en met 20 april)

Verliefd? Geniet met volle teugen van het gevoel én elkaar, maar wees wel eerlijk. Doe u dus niet anders voor dan u bent. Rammen die al gebonden zijn, doen er goed aan eens echt met elkaar te praten. Dat doet u te weinig.

Stier (21 april tot en met 20 mei)

Het zomerse weer heeft een positieve werking op uw humeur. U hebt zin om allerlei buitenactiviteiten te ondernemen en bruist van de energie. Geniet ook van rustmomenten. De zomer duurt nog lang genoeg om van alles aan te pakken.

Tweelingen (21 mei tot en met 20 juni)

Single en naarstig op zoek? Stop die geforceerde zoektocht! Want juist als u het niet verwacht slaat Cupido toe. Focus op andere fijne dingen, zoals shoppen en uitgaan. Voor gebonden Tweelingen doet een avondje uit wonderen.

Kreeft (21 juni tot en met 22 juli)

Loslaten... U weet dat het nodig is om verder te komen, maar het kan u soms zwaar vallen. Jammer, want dan doet u uzelf tekort. Probeer u meer te richten op het nu en de toekomst. Fantaseer over fijne dingen die u te wachten staan, dat helpt beslist!

Leeuw (23 juli tot en met 22 augustus)

Een relatie of vriendschap kunt u versterken door goed naar hobby's en interesses te vragen. Toon daar eens écht belangstelling in. Wie weet kunt u op die manier meer met elkaar gaan delen dan u nu al doet. Dat is dubbel genieten!

Maagd (23 augustus tot en met 22 september)

Een ontevreden gevoel? Probeer dan eens na te gaan waar dat vandaan komt. Het kan zeker helpen uw zegeningen eens te tellen. Dan zult u erachter komen dat u eigenlijk bar weinig te klagen hebt. En bedenk: er mag altijd iets te wensen overblijven...

Weegschaal (23 september tot en met 22 oktober)

U bent doorgaan zo'n bezige bij dat u uzelf best eens mag trakteren op een welnessdag. Als u even gaat speuren op internet, komt u genoeg fijne locaties tegen. Laat u in de watten leggen; het ontspannen gevoel zal lang aanhouden.

Schorpioen (23 oktober tot en met 22 november)

Het is prima dat u het verleden koestert, maar vergeet niet dat u verder moet in het leven. Wat geweest is komt niet meer terug. Maar er staan u zeker nog veel mooie gebeurtenissen en momenten te wachten. Verheug u daarop!

Boogschutter (23 november tot en met 21 december)

Stoort het u dat u uw buren eigenlijk helemaal niet kent? Wat let u om ze niet eens uit te nodigen voor een kopje koffie? U hoeft echt geen beste vrienden te worden, maar een goed contact kan alleen maar handig zijn voor beiden partijen.

Steenbok (22 december tot en met 20 januari)

Door het zomerse weer krijgt u zin in de vakantie. Weet u nog niet hoe u die wilt doorbrengen? Vraag vrienden naar hun reiservaringen. Voor bruikbare tips kunt u natuurlijk ook altijd een reisbureau binnenstappen. Geniet van de voorpret!

Waterman (21 januari tot en met 20 februari)

Staat u privé of zakelijk voor een belangrijke beslissing en voelt u zich daardoor opgejaagd? Adem in, adem uit. Hebt u meer tijd nodig om tot een weloverwogen beslissing te komen? Schroom niet om dat kenbaar te maken. Uw welzijn staat voorop.

Vissen (21 februari tot en met 20 maart)

Het kost u doorgaans geen enkele moeite om dingen verstandelijk te benaderen. Maar dat kan niet bij alles. Bij gevoelszaken dient u uw hart te laten spreken. Als u dat vaker doet, zullen beslissingen makkelijker genomen kunnen worden.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: iStock

Nadat zijn vorige relatie was stukgelopen, werd Martijn Fischer (50) snel verliefd op de 21 jaar jongere Ingeborg Helden. Het was liefde op het eerste gezicht en vorig jaar spraken de twee al over samenwonen. Maar Martijn heeft deze plannen nu overboord gegooid. Wel wil hij graag een kind met haar.

Baby voor Martijn Fischer

Martijn, die op dit moment in de bioscoopfilm Gek van Oranje te zien is, heeft wel een andere grote wens. ‘Ik hoop nog een keer vader te worden. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat het ouderschap het mooiste is wat je kan overkomen. Met mijn 
ex-vrouw Eva heb
 ik twee zoontjes van elf en veertien jaar. We hebben co-ouderschap en dat gaat heel goed. Om die reden wil ik ook in Utrecht blijven wonen. In de buurt bij mijn kinderen. Aan hen heb ik ook gevraagd of ze het leuk zouden vinden om nog een broertje of zusje te krijgen. Ik was bang dat ze het gek zouden vinden als hun vader nog een keer papa zou worden. Maar zij staan er helemaal achter.’ 

Lees het hele verhaal in editie 8. Nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Ferry Maat vertrekt 
voorgoed uit Nederland! Met zijn vrouw Lenny 
gaat hij op Bonaire wonen. De radio-dj volgt hiermee zijn hart. Maar Ferry heeft 
ook gemengde gevoelens, omdat hij zijn 100-jarige moeder moet achterlaten...

Ferry maakt zich wel zorgen om zijn moeder. ‘Mijn zoon redt zich wel met zijn gezin, maar mijn moeder van 100 laat ik ook achter. Voor haar is het moeilijk dat ik vertrek. Even op de koffie komen gaat straks niet meer. Lenny en ik hebben daarom een recreatiewoning gekocht waar we kunnen verblijven als we in Nederland zijn om onder anderen mijn moeder te bezoeken.’