Het aftellen is begonnen voor Bibi Breijman en haar geliefde Waylon. Binnenkort mogen ze eindelijk hun kindje verwelkomen, en een van de laatste foto’s van Bibi bewijst dat het nu écht niet lang meer kan duren.

Laatste loodjes

Op het kiekje laat de vlogger vol trots haar babybuik zien. ‘Nog net niet helemaal 100’, schrijft ze erbij, doelend op het ‘loading’-bord waar ze naast staat. De volgers van Bibi wensen haar succes met de laatste loodjes en benadrukken hoe prachtig ze eruit ziet. ‘Je straalt helemaal, je bent prachtig zwanger! Hoop dat jullie een voorspoedige bevalling krijgen… zet ‘m op’, schrijft iemand. Een ander vult aan: ‘Wat ben je prachtig zwanger! Neem lekker je rust.’

Article continues after the ad

Wanneer precies?

Bibi hoopt een week vóór de concertreeks ‘Waylon Live in Concert – Top 1000 allertijden’ te bevallen. ‘Fingers crossed’, zei ze in een eerder interview met LINDA.Meiden. ‘Anders weet ik zeker dat hij het liefst het podium afrent om bij mij te zijn.’ De concerten van de zanger vinden plaats op 30 november en 1 december.

Jongen of meisje?

Of Waylon en Bibi de babykamer roze of blauw mogen schilderen, blijft spannend tot het laatste moment. De twee hebben er bewust voor gekozen om op tijdens de bevalling verrast te worden. Fans denken echter al wel zeker te weten wat het geslacht van de spruit wordt.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

nog net niet helemaal 100 #loveyou 🚼

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl