Een flinke domper voor Connie Witteman. De hoofdverdachte van de woninginbraak, Illias L., is namelijk op vrije voeten. Dat meldt Shownieuws zojuist.

Het hof besloot dat vorig jaar al in een proformazitting in het gerechtshof van Amsterdam. Wanneer het hof de zaak weer inhoudelijk gaat behandelen, is niet duidelijk. 

Article continues after the ad

Hans Breukhoven

Bij de inbraak op 7 juli 2018 werd een grote hoeveelheid sieraden, dure horloges, contant geld en andere spullen meegenomen met een geschatte waarde van 2,8 miljoen euro. Sommige spullen waren afkomstig van de overleden ex-man van Witteman, Hans Breukhoven. De rechtbank veroordeelde in februari drie mannen voor de roof tot celstraffen van twee jaar, een jaar en een half jaar.

Diepe impact

De inbraak heeft een diepe impact gemaakt op de showbizzdiva. 'Dat heeft er behoorlijk bij me ingehakt, ja’, liet Connie eerder weten. 'Ik heb me lang niet lekker en zelfs onveilig gevoeld in mijn eigen huis. Maar dat gaat nu stukken beter. Er zijn de nodige maatregelen genomen waar je niet meer zonder kunt, in deze tijd, in Amsterdam. Maar het is een deel van mijn leven wat er weg is.’

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.