Goed nieuws in de zaak van Connie Witteman. De hoofdverdachte van de woninginbraak van vorig jaar, Illias L, blijft langer in hechtenis. Dat weet Shownieuws te melden.

Het hof heeft dit dinsdag besloten in het gerechtshof van Amsterdam. De inbraak heeft een diepe impact gemaakt op de showbizzdiva. 'Dat heeft er behoorlijk bij me ingehakt, ja’, begint Connie haar verhaal. 'Ik heb me lang niet lekker en zelfs onveilig gevoeld in mijn eigen huis. Maar dat gaat nu stukken beter. Er zijn de nodige maatregelen genomen waar je niet meer zonder kunt, in deze tijd, in Amsterdam. Maar het is een deel van mijn leven wat er weg is.’

Hans Breukhoven

Bij de inbraak op 7 juli werd een grote hoeveelheid sieraden, dure horloges, contant geld en andere spullen meegenomen met een geschatte waarde van 2,8 miljoen euro. Sommige spullen waren afkomstig van de overleden ex-man van Witteman, Hans Breukhoven. De rechtbank veroordeelde in februari drie mannen voor de roof tot celstraffen van twee jaar, een jaar en een half jaar.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.