De vraag is al langer: wat is er met het hondje van Lil' Kleine gebeurd? De geruchten gaan dat Bowgie gestorven zou zijn aan een overdosis cocaïne. De rapper doet er alles aan om deze verhalen uit de wereld te helpen.

De Voice-coach wil dan ook nogmaals in een interview met JFK de grootste misvatting over hem uit de wereld helpen. Jorik: 'Dat mijn hond dood is gegaan aan de cocaïne, terwijl het niet zo is en dat ik me dan daar niet over wil verantwoorden in de media (…) echt jongens, waar de fuck hebben jullie het over?'

Article continues after the ad

Koen Kardashian

Eerder werd ook al Koen Kardashian ingezet om te laten zien dat alles goed en wel is met Bowgie. De influencer zou het hondje in huis hebben genomen en nog altijd springlevend zijn.

Ruzie

Lil' Kleine brengt ook nog een andere opvallende gebeurtenis ten sprake: de ruzie met Anouk in The Voice of Holland. Hierover wil hij kwijt: 'Het zijn gewoon allemaal negatieve dingen en ik neem het gewoon niet serieus. Dan is je leven zo saai, als je serieus gelooft in alles wat ze over me zeggen.' Met zijn imago is hij dan ook totaal niet bezig en daar voelt hij zich lekker bij. 

Vader

Dat mensen hem anders bekijken nu hij vader is, vindt hij dan ook geen probleem. 'Zelf denk ik dat ik een hele goede vader ben en ik denk dat mensen dat zullen beamen. Als je van mij bent, ik van je hou en je in mijn hart zit, dan ga ga je er nooit meer uit (…) ik ben gewoon echt verliefd op mijn kind.'

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.