De zelfmoord van haar vader Herman was voor klasgenootjes van Holly Mae Brood reden voor pesterijen. Dat vertelt de presentatrice in Viva.

'Je lijkt je vader wel'

"Als ik bij gym van een bankje sprong, maakten kinderen lelijke opmerkingen als: ‘Je lijkt je vader wel.’", herinnert Holly zich. De nu 22-jarige was zes jaar oud toen Herman zijn leven beëindigde door van het dak van een hotel in Amsterdam te springen. In de jaren daarna werd ze vaak gepest. "Op de basisschool heb ik het heel zuur gehad, ik werd zelfs met takken geslagen. Misschien ook uit afgunst omdat ik voor televisie danste."

Terugvechten

De actrice heeft weleens van zich afgeslagen, bekent ze. "Ik kon driftig worden. Ik heb eens een meisje geslagen en aan haar haren getrokken. Mensen mogen me lelijk of niet-getalenteerd vinden, maar als je iemand pakt op gevoelige dingen die zich in haar leven hebben afgespeeld, dan verdien je een beuk in je gezicht."

Gelukkige jeugd

Ondanks het pesten en de dood van haar vader kijkt Holly terug op een gelukkige jeugd. "Ik heb weinig negatieve gevoelens bij het overlijden van mijn vader. Het was natuurlijk heel heftig wat er gebeurde, maar mijn moeder heeft ons goed opgevangen. Ik ben nooit iets tekortgekomen."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | (ANP)

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders