Actrice Holly Mae Brood staat bekend als de dochter van Herman Brood, maar eigenlijk is hij helemaal niet haar biologische vader. In een interview met Jan Magazine vertelt de actrice dat ze het vervelend vindt dat ze daar steeds aan herinnerd wordt. 

 

Holly was pas negen jaar toen haar moeder vertelde dat Herman Brood haar stiefvader is, en ze eigenlijk de biologische dochter is van  kunstenaar Leo Spindelaar. Hij was een minnaar van haar moeder, vertelt de 26-jarige.

Article continues after the ad

Stiefvader

Holly Mae Brood spreekt als ze het over haar vader heeft altijd over Herman. Dat mensen haar er dikwijls op wijzen dat hij dat in feite niet is, raakt haar. ‘Ik ga toch ook niet steeds tegen Paul de Leeuw zeggen dat zijn kinderen niet zijn échte kinderen zijn?’ zegt ze. Omdat ze pas wist dat Leo haar vader was tot Herman overleed, voelt hij naar eigen zeggen nog altijd als haar echte vader.’Tot na zijn dood heb ik gedacht dat het Herman was.’

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Begripvol

Toch neemt ze het haar moeder niet kwalijk dat ze haar pas zo laat vertelde hoe de vork in de steel zit. ‘Ze wist gewoon niet goed hoe ze dat moest aanpakken’, aldus de actrice. ‘En ik snap ook hoezeer ze opzag tegen dat moment’, gaat Holly Mae Brood verder.

Vader-dochter-band

‘Leo kende ik ook al mijn hele leven, hij was de beste vriend van de familie. Ik zag hem tijdens alle feestdagen en verjaardagen, hij was er altijd bij. Ik hield ook van hem, alleen is de vader-dochter-band er niet geweest. Ik noemde hem bijvoorbeeld nooit ‘papa’, omdat hij (Herman, red.) gewoon mijn vader wás. Ik wist niet beter. En dat voelt nog steeds zo’, aldus Holly Mae.

Bron: VIVA | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.