De 'dochter van' zijn is lang niet altijd makkelijk. Ook al is Holly biologisch niet het kind van Herman, Brood heeft haar altijd gewoon erkend als zijn eigen vlees en bloed. Holly is dan ook maar wat trots op haar vader, maar haar jeugd was behoorlijk pittig na zijn dood. 

In Van der Vorst Ziet Sterren praat Holly vol lof over wijlen zanger. 'Ik ben er altijd gewoon heel erg trots op geweest. Hij was super zorgzaam, en juist heel erg betrokken bij zijn kinderen. En heel erg beschermend.' Herman liet volgens haar van zijn verslaving dan ook thuis helemaal niks merken. Toch kan ze ook snappen waarom Herman zichzelf van het leven beroofde. 'Hij is natuurlijk op een gegeven moment ziek geworden en dat is heel triest eigenlijk om te zien. Hij voelde zich een tweedehands Herman Brood. En dat wilde hij gewoon niet.'

Pesten

Het overlijden van een dierbare is natuurlijk altijd heftig, maar het leven werd Holly óók nog eens zuur gemaakt op school. 'Als ik die kinderen tegenkom, dan denk ik dat ik nog steeds heel hard wil slaan. Ik was gewoon een beetje anders, en op een gegeven moment begon dat een beetje gekke wendingen te nemen.' Ze werd dan ook juist gepakt op een van de ergste gebeurtenissen uit haar leven. Wanneer ze met gym van een bankje sprong, zeiden klasgenootjes: 'Je lijkt je vader wel'. En het pesten gebeurde niet alleen op school, via MSN ging het gewoon door. Geen makkelijke periode dus, voor de actrice.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

 

Prins Harry en Meghan zijn op dit moment in Birkenhead, een plaats in het noordwesten van Engeland. Daar bezoeken ze een aantal projecten. Uiteraard ziet Meghan er weer piekfijn uit in een prachtige paarse jurk, gecombineerd met een rode, lange jas en rode pumps.

‘Een April-baby’

Toen de hertogin de plaatselijke bevolking ontmoette en cadeautjes in ontvangst nam, liet ze per ongeluk glippen wanneer ze is uitgerekend. “I’m having an April baby”, vingen omstanders op. Dat betekent dat ze op dit moment zes maanden zwanger is van haar eerste kindje.

Het wordt zéker een…

En terwijl er massaal geaasd wordt op de uitgerekende datum, hebben de wedkantoren het bizar druk met gokkers die geld inzetten op zowel het geslacht als de naam van de royal baby. Wat blijkt? De gokkers zijn er van overtuigd dat het een meisje wordt. Volgens Hello! Magazine is er afgelopen weekend zelfs zóveel op ingezet, dat het wedkantoor er nu geen nieuwe weddenschappen meer voor aanneemt.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Trijntje Oosterhuis heeft de hulp van Wendy van Dijk ingeroepen om voor eind maart genoeg kilo’s kwijt te raken zodat ze weer in haar jurk past die ze in 1996 ook droeg tijdens de opening van de Amsterdam ArenA.

"Ik ben al heel goed afgevallen, maar ik wil meer", zegt de zangeres in een video die Wendy dinsdag postte op Instagram. “Ik wil deze hysterische rode jurk, de ArenA-jurk van het liedje De Zee, op 30 maart dragen in de Ziggo Dome."

Training

Wendy heeft via haar online personal trainingsprogramma WENDY’s DISQ Club een actie bedacht waardoor Trijntje er niet alleen voor staat om haar doel te bereiken. De dames roepen mensen via social media op om mee te trainen en foto’s te maken van een kledingstuk waar ze niet meer in passen en die te delen op Instagram met de hashtag #fitinjeoutfit. Trijntje: "Dan maak je kans op kaartjes voor mijn concert in de Ziggo Dome en zien we er allemaal uit om door een ringetje te halen."

Jubileum

Trijntje viert op 30 maart in de Ziggo Dome haar 25-jarig jubileum als artiest en wil dan het liedje De Zee gaan zingen, net zoals ze deed bij de opening van de ArenA. Tijdens haar jubileumoptreden treedt Trijntje samen op met het Metropole Orkest.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)