De 'dochter van' zijn is lang niet altijd makkelijk. Ook al is Holly biologisch niet het kind van Herman, Brood heeft haar altijd gewoon erkend als zijn eigen vlees en bloed. Holly is dan ook maar wat trots op haar vader, maar haar jeugd was behoorlijk pittig na zijn dood. 

In Van der Vorst Ziet Sterren praat Holly vol lof over wijlen zanger. 'Ik ben er altijd gewoon heel erg trots op geweest. Hij was super zorgzaam, en juist heel erg betrokken bij zijn kinderen. En heel erg beschermend.' Herman liet volgens haar van zijn verslaving dan ook thuis helemaal niks merken. Toch kan ze ook snappen waarom Herman zichzelf van het leven beroofde. 'Hij is natuurlijk op een gegeven moment ziek geworden en dat is heel triest eigenlijk om te zien. Hij voelde zich een tweedehands Herman Brood. En dat wilde hij gewoon niet.'

Pesten

Het overlijden van een dierbare is natuurlijk altijd heftig, maar het leven werd Holly óók nog eens zuur gemaakt op school. 'Als ik die kinderen tegenkom, dan denk ik dat ik nog steeds heel hard wil slaan. Ik was gewoon een beetje anders, en op een gegeven moment begon dat een beetje gekke wendingen te nemen.' Ze werd dan ook juist gepakt op een van de ergste gebeurtenissen uit haar leven. Wanneer ze met gym van een bankje sprong, zeiden klasgenootjes: 'Je lijkt je vader wel'. En het pesten gebeurde niet alleen op school, via MSN ging het gewoon door. Geen makkelijke periode dus, voor de actrice.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders