De tijd vliegt en hoewel het lijkt alsof de kleine Fender gisteren ter wereld kwam, is het jongetje toch alweer vier weken oud. De kersverse ouders staan stil bij dit moment op Instagram. 

Roxeanne schrijft: 'Precies een maand geleden werd deze foto gemaakt, vlak na de geboorte van onze heerlijke boef, Fender. Sindsdien nog verliefder op jou, je papa en het leven.' Roxeanne gaf al eerder aan dat ze het moederschap best zwaar vindt. 'Je twijfelt aan alles, bent het ene moment gelukkig en het ander moment vraag je je af of je het überhaupt wel goed doet. En of je hier wel klaar voor bent.' 

Article continues after the ad

Tweede kindje

Of ze nóg een baby wil? 'Zodra ik weer van de bil mag, een broertje of zusje erbij voor Fender. Nee hoor, over een paar jaartjes heel graag!' Daarnaast werd onder andere gevraagd hoe ze aan de naam 'Fender' zijn gekomen. Roxeanne geeft eerlijk toe dat ze dit niet hélemaal zelf hebben gevonden, maar op een Amerikaanse website. 'Toen we langs de naam ‘Fender’ kwamen, keken we elkaar aan en wisten we dat dit de naam moest zijn.' Andere opties waren nog Jack en Kik, want de ouders waren niet meteen weg van de huidige naam van het ventje.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Hollandse Hoogte