Het is feest in huize Jaspers! Yvon mag vandaag alweer 46 kaarsjes uitblazen. En dat moet natuurlijk groot gevierd worden op de boerderij.

Yvon viert alweer haar 46e verjaardag. De TV-presentatrice gaat al aardig wat jaartjes mee in televisieland. Ze werd bekend nadat ze in 1994 beroemde programma Het Klokhuis ging presentren. Ook was ze te zien in de kleuterserie Knofje en presenteerde zij het programma ZigZag. Inmiddels is ze al jarenlang hét gezicht van het Hollandse boerenleven op televisie. Zo presenteert ze ieder jaar weer het hit-programma Boer zoekt Vrouw en maakte ze de serie Op de Boerderij.

Gezin

Al jaren is ze gelukkig met haar grote liefde Pieter. Eerder vertelde ze aan Story: ‘Pieter en ik zijn al heel lang samen. Maar ook echt héél gelukkig. We genieten van dezelfde dingen, zoals gezinsvakanties en het inrichten van ons huis. Pieter en ik kunnen allebei enorm blij worden van een bepaalde aanschaf. Ik denk dat dat helpt om een gelukkig huwelijk te hebben én te houden.’ Het stel heeft samen twee kinderen: dochter Keesje en zoon Tijl.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP