Wendy van Dijk mag vandaag maar liefst vijftig kaarsjes uitblazen. Helaas kan de presentatrice deze bijzondere mijlpaal niet vieren vanwege het coronavirus. Maar ondanks de maatregelen is Wendy niet teleurgesteld dat ze het klein moet houden dit jaar. 

'Vandaag is het een speciale dag voor mij. Ik mag mijn vijftigste verjaardag vieren. Dit jaar geen groot feest, maar lekker klein met het gezin', schrijft Wendy in een nieuwsbrief naar de lezers van haar blad.

Article continues after the ad

Bijna zestig

'Het is een mooie dag om even terug te blikken op de afgelopen vijftig jaar, want wauw wat gaat de tijd toch snel! Als ik twee keer met mijn ogen knipper ben ik zestig.'

Nu genieten

Wendy geeft haar volgers een belangrijke tip mee. 'Als er iets is wat ik heb geleerd is dat een leven in een jaar heel anders kan worden. Dat heeft me geleerd in het nu te leven, nu te genieten', aldus de presentatrice.

Groot feest

Het feest komt volgens haar later wel. 'Als het straks weer kan ga ik in ieder geval met Sem, die begin februari achttien wordt, een groot feest geven. Dat staat vast!

Vele felicitaties 

Ook op Instagram deelt Wendy een verjaardagskiekje. '50! en dankbaar dat ik het kan vieren met de liefste om me heen, waar ik zo van hou.' Menig bekend Nederlander feliciteert de presentatrice. Zo laten Froukje de Both, Manon Meijers, William Rutten en Lieke van Lexmond allemaal hun felicitaties achter onder de post. Gordon verwelkomt Wendy 'to the big 5' en ook ex-partner Xander de Buisonjé kan het niet laten om een grappig opmerking achter te laten. 'Ben jij ouder dan ik??❤️🎉 ' waarop Wendy reageert 'Jij wordt toch 52 deze zomer?' 

Bron: ANP, Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.