Beschuit met blauwe muisjes voor presentator Sascha Visser! De acteur is opnieuw vader geworden. Zijn vriendin Giorgia is donderdag bevallen van een zoon.

De twee zijn dolblij met de komst van hun tweede zoon, die de naam Johnny Joe Visser heeft gekregen. "Ons gezin is nu echt compleet", schrijft Giorgia op Instagram.

Corona

"Het is wel een gekke periode voor mijn vriendin om zwanger te zijn”, liet de acteur weten, bekend van de RTL-serie Kees & Co en als presentator bij muziekzender TMF. "Ze heeft de afgelopen maanden geen echo gehad en dat zijn toch de belangrijke momenten om uit te spreken waar je mee zit en vragen te stellen." Drie jaar geleden kreeg het stel hun eerste kindje: Jagger George.

Article continues after the ad

Acteren

Zo rond 2006 wist bijna iedereen – en zéker de tieners van toen – wie Sascha Visser was. De knappe acteur, hij was in die tijd echt zo’n Hitkrant-hunk, kwam net uit Kees & Co, waarin hij twee jaar de rol van Steven Speier speelde, zat eerder in Oppassen én begon nét aan de cult-jeugdsoap Onderweg naar Morgen. Hij zou zo’n twee jaar Sam Massini spelen. 

TMF-VJ

Maar op een gegeven moment viel het acteren een beetje weg. Sascha wilde na Kees & Co ook eigenlijk voor een carrière als profvoetballer gaan (hij speelde op hoog niveau bij Sparta), maar na enkele blessures viel die droom weg. In 2008 – ja, het is een héle tijd geleden – begon hij aan één van zijn bekendste jobs: TMF-VJ!

Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.