Het is feest in huize Van Velzen! Roel mag vandaag alweer 41 kaarsjes uitblazen en om dat te vieren deelt hij een foto uit de oude doos.

De zanger refereert in het bericht niet alleen naar zijn verjaardag. Ook brengt hij het huwelijk van John Lennon en Yoko Ono onder de aandacht. 'Morgen ben ik jarig! En is het precies 50 jaar geleden dat John Lennon en Yoko Ono trouwden. Daarna zaten ze een week in hun bed in kamer 702 van het Hilton in Amsterdam om aandacht te vragen voor vrede', schrijft hij.

Article continues after the ad

Muzikale ode.

Op 3 april 2019 wordt er in het Concertgebouw ode gebracht aan deze iconen. 'Yorick van Norden, Marike Jager, Maaike Ouboter, Bertolf en ikzelf brengen een muzikale ode aan Lennon en Ono en hun idee van vredige revolutie. Zou zo maar eens een magische avond kunnen worden... Peace!'

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morgen ben ik jarig! En is het precies 50 jaar geleden dat John Lennon en Yoko Ono trouwden. Daarna zaten ze een week in hun bed in kamer 702 van het Hilton in Amsterdam om aandacht te vragen voor vrede. Op 3 april wordt er in het Concertgebouw stilgestaan bij deze historische gebeurtenis. Met interviews met mensen die erbij waren, waaronder journalist Jan Donkers. Speciale gast is Mark Lewisohn, de meest vooraanstaande Beatles-kenner ter wereld. Yorick van Norden, Marike Jager, Maaike Ouboter, Bertolf en ikzelf brengen een muzikale ode aan Lennon en Ono en hun idee van vredige revolutie. Zou zo maar eens een magische avond kunnen worden... Peace! #Lennon #Ono @hiltonamsterdam #Beatles #702 #Peace #Concertgebouw @concertgebouw #Imagine #John #hashtaggalore #Revolution #givepeaceachance

Een bericht gedeeld door Roel van Velzen / VanVelzen (@vanvelzenmusic) op

Gezin

De zanger heeft een gelukkig gezinnetje. Tijdens de jaarwisseling van 2010 en 2011 is Roel getrouwd met zijn vriendin Marloes. In de eerste minuut van 2011 gaf het paar elkaar het jawoord. Samen hebben zij twee zoontjes Laut en Boaz.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP