De presentator viert vandaag zijn 39ste verjaardag en staat stil bij dat heugelijke nieuws op Instagram. Hij deelt een foto uit zijn jeugd en schrijft: 'Kinderen zijn de aller , aller-leukste wezentjes op aarde. Ze zijn eerlijk, recht voor z’n raap en dat allemaal zonder aanzien des persoons want het maakt een kind niks uit of jij zwart, wit , arm , rijk , jong of oud bent . Als jij het kind wat aandacht geeft en het echt ‘ziet’ dan ben jij zijn of haar grote voorbeeld. Het is het mooiste wat er is... dat en een avondje goed stevig drinken op je verjaardag natuurlijk!! Rock&roller en weldoener in 1 ... gaat prima hand in hand! Fijne dag allemaal! ❤️🎉😜🌟🎯💥❤️ #celebratelife#kinderenzijndebaas #birthday #bekind#live #love #life' 

Deze tekst is waarschijnlijk ook een verwijzing naar het toekomstige zoontje van Johnny en Anouk. Het zal Johnny zijn laatste verjaardag worden voordat hij vader wordt.

Beeld: Instagram & Peter Smulders

Een paar dagen geleden werden we nog getrakteerd op een kiekje van het jongste en oudste kind van Anouk samen, nu heeft de zangeres een foto van alleen haar kleinste meisje op Instagram geplaatst. Hierop poseert Anouks dochtertje Jelizah Rose voor een witte muur, in een superschattig jurkje mét bijpassende haarband. 

Bij de foto plaatst de zangeres een liefdevol hartje. En ook de volgers van Anouk smelten bij het zien van het meisje. ‘Wat een leuk kind, en superleuk aangekleed’, schrijft iemand. ‘Wat een mooi dametje!’, reageert een ander. ‘Heel schattig!’

Van de zes kinderen die Anouk heeft, is Jelizah Rose de jongste. Ze kreeg het meisje met Dominique Schemmekes, met wie de zangeres sinds 2015 samen is.

 

❤️ #JelizahRose

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP