Het is een feestelijke dag voor Heleen van Royen. De boekenschrijfster viert vandaag namelijk alweer haar 55e verjaardag. Op Instagram plaatst ze een prachtig kiekje van zichzelf en pakt ze haar moment om even stil te staan bij de mooie momenten uit haar leven en de belangrijkste mensen om haar heen.

"Ik wil niet sentimenteel doen... oh wacht, ik wil wél sentimenteel doen", begint ze het bericht onder een foto van zichzelf op het boekenbal. "Wat prijs ik me gelukkig"

Article continues after the ad

Zielsgelukkig

De schrijfster geeft aan dolgelukkig te zijn met haar leven. "Ik leef in goede gezondheid in een welvarend, democratisch land, met een lieve man, twee geweldige, volwassen kinderen, die allebei fijne partners hebben, twee zoete bonuskleinkinderen, een lieve ex, lieve schoonfamilie, lieve vriendinnen en vrienden, leuk werk. Je zou er bijna angstig van worden", schrijft ze. Toch staat ze ook even stil bij het gemis van haar overleden moeder. "Mis natuurlijk mijn moeder, die me 55 jaar geleden op de aarde zette, maar dat hoort erbij."

Levensgenieter

Van Royen is een echte levensgenieter en nog lang niet van plan om achter de geraniums te gaan zitten. "Ik mik op een leeftijd van minstens 100 jaar, dus voorlopig zijn jullie nog niet van me af", vervolgt ze. "De zon breekt door, ik ga naar buiten, de honden uitlaten, die ook al zo lief zijn. Heb een mooie dag en neem er eentje op me", sluit ze het bericht af.

Felicitaties

De schrijfster ontvangt vele felicitaties van haar volgers. ''You're a life-lover. Heb een heerlijke verjaardag!", reageert Tanja Jess. "Happy birthday!", wenst Bridget Maasland haar toe. En "Gefeliciteerd! Mooi zonnetje op je verjaardag", schrijft Daphne Deckers.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag ben ik jarig. Ik wil niet sentimenteel doen... oh wacht, ik wil wél sentimenteel doen. Want wat prijs ik me gelukkig. Leef in goede gezondheid in een welvarend, democratisch land, met een lieve man, twee geweldige, volwassen kinderen, die allebei fijne partners hebben, twee zoete bonuskleinkinderen, een lieve ex, lieve schoonfamilie, lieve vriendinnen en vrienden, leuk werk. Je zou er bijna angstig van worden. Mis natuurlijk mijn moeder, die me 55 jaar geleden op de aarde zette, maar dat hoort erbij. Ik mik op een leeftijd van minstens 100 jaar, dus voorlopig zijn jullie nog niet van me af. De zon breekt door, ik ga naar buiten, de honden uitlaten, die ook al zo lief zijn. Heb een mooie dag en neem er eentje op me. xoxo 🥳

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen) op

Bron: Instagram |  Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.