Het is feest in huize Bauer! Frans Bauer junior mag vandaag dertien kaarsjes uitblazen. Zijn ouders hebben een speciale boodschap voor de jarige Job.

Trots

Frans en Mariska zijn apetrots op hun zoon die vandaag dertien jaar is geworden. "Van harte lieve schat! We maken we een feestje van," laat Mariska weten. "Hiep hiep hiep hoera!! Wat ben ik toch trots op onze schat," schrijft de volkszanger bij een portretfoto van de jarige.

Vier zoons

Frans en Mariska hebben vier zoons: Christiaan, Jan, Frans en Lucas. Ondanks zijn drukke schema doet hij zijn uiterste best om er voor zijn kinderen te zijn. Hij heeft gevoel dat hij daarin is geslaagd. “Ik heb wel het gevoel dat ik hetzelfde ben als mijn vader, dus ik heb wel het gevoel dat ik een goede vader ben,” zegt Frans in een interview met Nu.nl. 

 

Vandaag 13 jaartjes ? van harte lieve schat !!! We maken we een feestje van ??

Een bericht gedeeld door Mariska Bauer (@mariskabauer) op

 

Vandaag wordt onze Frans Bauer Junior 13 jaar!! Hiep hiep hiep hoera!! Wat ben ik toch trots op onze schat. Xxx

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer_officiele) op


Beeld: Edwin Smulders

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl

Nicolette van Dam is een veelgevraagd presentatrice, en heeft daardoor altijd een volgeplande agenda. Sinds ze moeder is van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate, wordt ze gekweld door schuldgevoel.

'Dat heb ik Irene Moors een keer horen zeggen: een werkende moeder voelt zich altijd schuldig. Dat is me bijgebleven,' zegt de blondine in een interview met Vrouw. Ze vindt het lastig om met het schuldgevoel om te gaan. Om de zorg van hun dochters goed te verdelen, houden Nicolette en haar man Bas Smit hun agenda's goed bij. 'Als ik 's avonds moet werken, breng ik ze 's ochtends naar school. En ik block mijn agenda voor dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn voor de kinderen. Zoals een inloopochtend op school, dat zijn heilige momenten.'

Jonge moeder

De presentatrice is jong moeder geworden, op haar 26ste, en is daar heel blij mee. 'Mijn oma is jong, mijn moeder is jong en ik heb daar altijd zoveel plezier aan beleefd. Toen ik vijftien was, gingen we met kerst met z’n allen stappen in de Supperclub! Dus als je met de liefde van je leven bent, kun je er net zo goed meteen mee beginnen. Ik was 26 toen ik zwanger raakte en heb daar totaal geen spijt van gehad.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders