Vrolijk nieuws! Handbalster Estavana Polman en voetballer Rafael van der Vaart kunnen na al die maanden eindelijk hun dochter in de armen sluiten. Estavana is namelijk bevallen van een meisje! Eerder liet ze al weten dat de bevalling niet meer lang op zich zou laten wachten en het is nu eindelijk zover.

Lees ook: Estavana Polman doet boekje open over haar zwangerschap

Naam

Rafael en Estavana hebben ook al de naam van hun kleine meid bekend gemaakt. Ze kozen voor Jesslynn, zo bevestigt Estavana's management. 

Grote droom

Het was de grote droom van Estavana om ondanks haar succesvolle carrière in de topsport op jonge leeftijd moeder te worden. De 24-jarige handbalster ziet haar droom nu eindelijk uitkomen! Bovendien is Rafael's zoon Damían helemaal in de wolken met de komst van zijn zusje. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders