De slingers hangen aan de muur en de taart staat klaar: Kiki-Kate mag vandaag drie kaarsjes uitblazen! Nicolette van Dam schrijft een lief bericht ter ere van de verjaardag van haar jongste dochter. 

Trots

"Ons kleine grote meisje is 3 jaar! En wat zijn we trots...," schrijft Nicolette bij een collage met foto's van haar dochter. "Hoe bijzonder ze is, hoe grappig maar ook zo bijdehand, hoe ze 'een topje toffie' zegt, alles zelf wilt doen, sinds kort 's nachts doorslaapt, gek is op haar zus en alles van haar nadoet maar vooral zijn we trots op hoe lief ze is... Elke dag met Kiki is een feest!". Hoe de verjaardag van Kiki wordt gevierd is niet bekend, maar er is vast en zeker taart in het spel.

Geboorte

Kiki-Kate kwam op 1 augustus 2014 ter wereld. "Zo onbeschrijfelijk gelukkig... Vanochtend is ons wondertje en kleine zusje geboren: Kiki-Kate," schreef de presentatrice destijds op Twitter. Nicolette en haar man Bas Smit hebben nog een dochter, Lola-Lily.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders