We hebben al een tijdje op Instagram van de mooie zwangere buikfoto’s mogen meegenieten, maar nu is het eindelijk zover. Het kindje van Florine Hofstee en haar man Jeroen is geboren! Op 8 november is Beer Stanislaus Stoop ter wereld gekomen.

'Dit gevoel is onbeschrijfelijk,' laat de kersverse moeder weten via Instagram. Het jochie kwam gisteren om 03.50 uur ter wereld. De Gooische Moeder deelt de eerste foto van haar zoontje. 'Terwijl hij aan mijn borst zit schrijf ik dit.'

‘Een mini Jeroen’

In april plaatste Florine een foto op Instagram waarmee ze liet weten zwanger te zijn. En op 4 juni werden we met z’n allen alvast nieuwsgierig gemaakt naar het geslacht. ‘Zondag zullen wij het geslacht bekend maken!!!’ schreef ze onder de foto. En zo liet ze ons (en zichzelf) in spanning afwachten. Die zondag plaatste ze een feestelijke genderreveal foto met blauwe confetti. ‘Een mini Jeroen is onderweg. Nog meer Jeroen om van te houden.’

Niet vanzelf

In een interview met LINDA. vertelde Florine dat de periode waarin ze zwanger probeerde te raken een moeilijke tijd was. Nadat de maandelijkse teleurstellingen steeds groter en groter werden, heeft het stel gekozen voor een IUI. ‘Ze zeiden dat ik ‘onverklaarbaar onvruchtbaar’ was.’ legt Florine uit in het interview. ‘Wat niet wil zeggen dat je dan onvruchtbaar bent, maar dan kunnen ze de oorzaak niet vinden. Het heeft dan met je leefstijl te maken, of een disbalans met hormonen. Omdat we al tweeënhalf jaar bezig waren, konden we meteen met IUI starten.’ Ook dit waren spannende tijden, want de kans op een zwangerschap was alsnog maar 10%. Toch was het na de derde poging raak!

Article continues after the ad

Op Instagram heeft ze veel over het proces gedeeld. Daarmee hoopte ze steun te bieden aan vrouwen die in hetzelfde schuitje zitten.

Beeld: Instagram & RTL Beeldbank: Nick van Ormondt

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.