De roze slingers mogen uit de kast worden getrokken en de beschuitjes worden gesmeerd, want Romee Strijd (25) en Laurens van Leeuwen (30) zijn de trotse ouders geworden van een dochter. Het model maakt met een prachtige foto bekend bevallen te zijn én onthult daarbij de bijzondere naam van het meisje.

Op Instagram maakt Romee wereldkundig dat haar dochtertje ter wereld is gekomen. 'Mint van Leeuwen ~ feeling so blessed to finally hold you in my arms. We are so in love with you!', schrijft de trotse moeder erbij.

Felicitaties

De felicitaties stromen binnen voor het kersverse gezin. 'Aaaaah gefeliciteerd!! Prachtig en wat een mooie naam!', luidt een van de vele reacties. 'Prachtig… gefeliciteerd', laat Chantal Janzen weten, gevolgd door een hartje.

Grote droom

Op 28 mei 2020 liet het stel weten in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Romee deelde niet alleen een prachtige eerste zwangerschapsfoto op Instagram, maar plaatste ook een ontroerende video over haar aandoening. De model vreesde namelijk niet zwanger te kunnen worden doordat ze PCOS – een aandoening aan de eierstokken – heeft. Gelukkig is haar grote droom toch uitgekomen en heeft ze nu de prachtige [NAAM] op de wereld gebracht!

Article continues after the ad

Stiekem getrouwd

De kersverse ouders, die inmiddels al tien jaar samen zijn, trouwden in 2018 in het geheim om ‘praktische redenen’ met elkaar. 'Het is gewoon fijn dat je een officiële status samen hebt als je samenwerkt en daarbij de hele wereld over reist', verklaarde het stel destijds tegenover NU.nl.

Bron: Flaironline.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.