Als één Hillywood koppel ijzersterk is, dan zijn het Nicolette van Dam en haar man Bas Smit wel. En vandaag is een belangrijke dag: want Bas viert zijn verjaardag! Nicolette feliciteert haar man - uiteraard - even op Instagram.

Lees ook: Mijlpaal voor dochtertje Nicolette van Dam

36

Bas mag vandaag 36 kaarsjes uitblazen op zijn verjaardagstaart en Nicolette laat zijn verjaardag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Haar Instagram volgers moeten uiteraard ook weten dat Bas vandaag jarig is en dat doet ze met een foto en een lieve tekst:

"Hieperdepiep hoera! Mijn grote liefde @basssmit die de leukste, gezelligste, liefste en grappigste man is, is vandaag jarig! Happy birthday lief."

Article continues after the ad

Taart op bed

Het powerkoppel viert de verjaardag op het zonnige Marbella samen met hun twee dochters. Lola-Lily en Kiki-Kate genieten daar samen met hun vader van lekkere taartjes op bed en uiteraard hadden ze een prachtig cadeau gemaakt: twee mooie tekeningen.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders