Charlotte Nijs is moeder geworden. De politiek verslaggeefster van Hart van Nederland is op 22 april bevallen, maakte ze vrijdag bekend op Instagram.

Acht weken geleden maakte Charlotte Nijs bekend moeder te worden. 'Tot over een paar maanden', schreef ze bij een foto waar opeens een dikke babybuik op te spotten was. Al die tijd heeft de verslaggeefster niets meer van haar laten horen, tot vandaag.

Zoontje 

'22 april 2022 is onze Cédric geboren', aldus Charlotte. Op de foto staat Nijs trots bij de kinderwagen met daarin zoontje Cédric. Onder andere WIDM-collega's Joshua Nolet, Rocky Hehakaija en Lakshmi feliciteren Charlotte. Ook voormalig Hart van Nederland-presentatrice Selma van Dijk stuurt haar felicitaties. 

De tekst gaat door onder de post.

Article continues after the ad

Toekomstdromen

Tegenover acteur Frank Lammers vertelde ze eerder al in LINDA.: 'Ja, Ik wil heel graag moeder worden. Daar wordt heel ongemakkelijk op gereageerd, je krijgt scheve gezichten. Wil je dan niet een eigen talkshow, de politiek in?’Nou, ik loop niet met rammelende eierstokken het terras op en ik wil ook nog steeds carrière maken, maar als ik aan mijn toekomstdromen denk, zijn die niet in eerste instantie werkgerelateerd.' Charlotte heeft een relatie met Joost. 'Een harige Hollander van twee meter lang', zoals ze zelf zegt.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.