Wie Victoria Koblenko volgt weet dat ze misschien wel in de beste vorm van haar leven is. En dat in 'slechts' negen maanden na de bevalling van haar zoon Kiy. Op Instagram deelt ze haar geheim. Hoe heeft ze binnen zo'n relatief korte periode weer haar oude figuur teruggekregen? 

Lees ook: Foto: Victoria Koblenko deelt naaktkiekje man

Dieet

Victoria vertelt op Instagram dat ze na de bevalling voor het eerst op dieet ging. 'Niet streng, maar langzaam afbouwen.' De kilo's vlogen er uiteindelijk af, maar haar vel kon het niet bijhouden. Daarom schakelde ze professionele begeleiding in om weer strak in haar vel te komen zitten.

Pilates en Personal Body Plan

Hoe deed ze dat? Eerst met een aantal Pilates lessen, daarna verplaatste ze naar de sportschool. Daar komt ze de laatste twee maanden regelmatig en haar personal trainer weet Victoria, ondanks haar smoesjes, altijd te motiveren. En het resultaat? Dat mag er wezen.

Bindweefselmassages

Tot slot zweert Victoria bij bindweefselmassages. Maanden is Victoria bont en blauw gekneed in twintig sessies, maar dat levert wel een strakke huid en putjesvrij resultaat op. Kijk maar:

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders