Na een vage relatie met een mysterieuze Iraanse vrouw, heeft Thierry Baudet (36) in zijn huidige vriendin en verloofde Davide Heijmans (23) kennelijk de ware gevonden: de FvD-leider overwon zijn twijfels en woont officieel samen in zijn mini-appartement aan de Amsterdamse grachtengordel.

Op het moment dat Thierry besloot om Davide aan de buitenwereld te presenteren als zijn vriendin en verloofde, woonde de psychologiestudente en freelance fotografe nog in een studentenhuis in Amsterdam-West. Over Davide doken na de Story-onthulling al snel roddels op van haar kennelijke uitspattingen in het losbandige studentenleven. Zo zou ze diverse pikante affaires beleefd hebben met leden van een herendispuut (alle namen bij Story bekend). Deze geruchten verwees Davide tegenover Thierry naar het rijk der fabelen en de politicus geloofde zijn verloofde daarbij op haar woord. Ook een goede vriendin van Davide, die door haar naar voren werd geschoven als woordvoerder, ontkende de aantijgingen tegenover Story. ‘Ze ís geen slet, ook al beweren die jongens van de studentenvereniging van wel. (...) Sterker nog: Davide is zelfs redelijk preuts. Ze is geen meisje dat zomaar met een man het bed induikt. En al helemaal niet nu ze verliefd en verloofd is!’

Samenwonen

Hoewel Thierry en Davide nog geen officiële trouwdatum hebben gecommuniceerd, wonen ze sinds kort wel onder één dak; een unicum want Thierry twijfelde lang of hij zijn geliefde privédomein aan de Amsterdamse grachtengordel wilde delen met wie dan ook. Uit officiële documenten van Davide (in het bezit van Story) blijkt dat ze zich onlangs heeft ingeschreven op Thierry’s woonadres – een onderkomen van amper zesendertig vierkante meter, waardoor de twee nu dag en nacht bijna letterlijk op elkaars lip bivakkeren. Het wachten is nu op hun romantische jawoord en de verdere opmars van Thierry en zijn partij, waardoor de politicus bij de volgende landelijke verkiezingen, die gepland staan in maart 2021, als getrouwd man weleens gekozen kan worden tot minister-president van ons land! In dat geval hebben we na jaren van droogte bij onze huidige premier Mark Rutte eindelijk weer een first lady, die op dat moment 25 jaar oud zal zijn. 

Dit verhaal komt uit Story. Editie 12 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders