buddy vedder vroeger

Buddy Vedder is nog maar 26 jaar, maar hij heeft in korte tijd al een indrukwekkend cv opgebouwd. De acteur, zanger én presentator werd bij het grote publiek bekend door zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden en wist toen veel harten te veroveren met zijn looks. Maar hoe ging Buddy Vedder vroeger eigenlijk door het leven, vóór hij bekend werd?

In 2015 brak Buddy Vedder door met zijn rol als Rover Dekker in Goede Tijden, Slechte Tijden. Na zijn vertrek in 2017 was hij te zien in verschillende programma's zoals Dance, Dance, Dance, De TV Kantine en It Takes 2. Vorig jaar was Buddy nog te zien in Wie is de Mol?, waarin hij mol Rob Dekay ontmaskerde en zichzelf winnaar mocht noemen.

Buddy Vedder vroeger

We kennen Buddy als een opgewekte, spontane jongen met bakken energie. En de Buddy Vedder van vroeger was niet anders. Op Instagram deelt de acteur regelmatig foto's van zijn jeugd waarop we hem direct herkennen. Dat komt vooral door zijn blije gezicht en uitbundige poses.

Liefde voor muziek

'Toen ik als kind muziek ontdekte ging er een wereld voor mij open,' schrijft Buddy bij een kiekje van vroeger. 'Als ambassadeur van stichting Meer Muziek in de Klas vind ik het belangrijk dat elk kind op jonge leeftijd in aanraking komt met muziek. Wees niet bang, je krijgt er niet dit kapsel van!' grapt Buddy. Op de foto zien we de jonge acteur in een enthousiaste houding en met een prachtig bloempotkapsel.

Article continues after the ad

Nog meer kinderfoto's

Als we langer door het Instagram-account van Buddy scrollen, komen we nog veel meer kinderfoto's van hem tegen. Zo deelt de acteur een kiekje waarop hij samen met zijn vader te zien is. 'Voor als jullie denken dat Gerard Joling daadwerkelijk mijn vader is, hier de echte!' klinkt het onderschrift van Buddy. Op een andere foto zien we dat Buddy Vedder vroeger zelfs in een bandje heeft gezeten! 

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.