Er zijn van die BN'ers waarvan we weten dat ze niet om een cent verlegen zitten. Maar hoe rijk ze nu eigenlijk echt zijn, daar komen we vaak niet achter. Vandaag trachten we het vermogen van duizendpoot Chantal Janzen te achterhalen. 

Het is een goed bewaard geheim, dat is zeker. Niemand lijkt precies te weten wat het salaris van Chantal is, maar op basis van verschillende media en bronnen kunnen we toch een aardig beeld vormen. Om te beginnen is het zo dat deze dame een ware duizendpoot is. Van musicals tot presenteren en nu zelfs ook een eigen tijdschrift, Chantal zit niet stil. 

Vermogen

Naar verluidt doet Chantal's salaris niet heel veel onder voor dat van Linda de Mol, als het om presenteren gaat. Ook heeft zij door haar rol in verschillende musicals (bijvoorbeeld Beauty and the Beast of Saturday Night Fever) flink wat geld binnengesleept. Natuurlijk presenteert deze dame ook nog verschillende RTL programma's waar een leuke beloning tegenover staat. Samen met haar man Marco heeft ze een huis in Amsterdam dat goed is voor in ieder geval twee miljoen euro. Een exact vermogen is niet duidelijk, maar men is het er over eens dat haar vermogen zo rond de twee miljoen euro moet liggen. 

Article continues after the ad

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders